Duesa Pharm vă invită la shopping

septembrie 28, 2021

Dedicăm următoarele două săptămâni promovării partenerilor nostri, parteneri  fără de care activitatea clubului nu ar mai fi deloc atât de laborioasă .

Și când spunem laborioasă, ne gândim cu siguranță la construcția clubului, construcție care pe lângă prima echipă, pe care cei mai mulți dintre cititori o cunosc, oferă loturilor  reprezentative la toate nivelele,  soluții  concrete .

De pildă, sfârsitul de săptămână a adus primele convocări pentru partidele oficiale ale Naționalei  României U17,  pentru 6 dintre jucătoarele noastre, primele  partide pentru junioarele U11 și U9, înscrise atât în campionatul județean cât si cel național, iar echipa a doua a clubului formată din junioare născute între anii 2003 și 2006 a acaparat prima poziție a podiumului Ligii a II-a după victoria de la Cisnădie .

Practic activitatea noastră este dedicată următoarelor structuri :

Universitatea Olimpia Cluj – Liga 1, “U” Olimpia Cluj (2) – Liga 2, fără drept de promovare în Liga 1, “U” Olimpia Cluj U17  (Campioane Naționale) , “U” Olimpia Cluj U15 ( Campioane Naționale), Parteneriat cu LPS Cluj pentru o echipa U15,  , “U” Olimpia Cluj U13, , “U” Olimpia Cluj U11 și “U” Olimpia Cluj U 9.

Cine ne invidiază rezultatele, să ne invidieze și munca !

Greutatea construcției stă pe umerii staff-ului tehnic, a celor care conduc destinele clubului, dar binențeles și pe umerii celor care ne susțin . Pentru toți acești parteneri, cu respect și recunoștință le spunem:  MULȚUMIM !

 

Am ales să vă prezentăm în următoarele articole, un partener mai puțin vizibil pentru mulți dintre dumneavoastră, deoarece prezența pe piața din România a acestui partener este relativ recentă.

Duesa Pharm Group se încăpățânează să ofere în România produse  BIO de calitate, având însă  o concurență acerbă, cu prețuri competitive pe piața de profil, concurență la care totuși le lipsește din prezentare cuvântul “ BIO “ …

Compania a fost înființată în Italia în anul  2012 de patru membrii, doi biologi și doi medici dermatologi și a avut întotdeauna ca obiectiv cercetarea și dezvoltarea produselor de natură dermato cosmetică, cu accent pe așa-numita medicină alternativă, medicină pe bază de plante și tratamente termice.

Producția are ca reper regiunea  Val di Gresta, cunoscută sub numele de valea grădinilor, identificată pentru climatul blând generat de lacul Garda , care caracterizează bunătatea și calitatea aerului si al mediului care se contribuie cu succes la realizarea produselor BIO . În plus, utilizarea apei pure din munții Trentino îmbunătățește proprietățile revigorante și răcoritoare ale produselor, permițând ingredientelor active să contribuie la capacitate maximă.

Pentru companie, utilizarea produselor naturale înseamnă plecarea de la originea substanțelor, dar și de la rigoarea științifică, respectul față de mediu, regulile de bună fabricație și dubla certificare biologică, națională și internațională.

Linia completă a catalogului include o gamă largă de produse cu linii de tratamente de înfrumusețare naturale pentru îngrijirea corpului și a feței, până la dispozitive medicale,  suplimente alimentare, sportive, produse pentru îngrijirea tatuajelor și cosmetice pentru animale, toate complet naturale, organice și certificate.

Reprezentanții companiei au spus că sunt  mândri de certificarea ECOCERT, un organ specializat în certificarea produselor agricole organice și primul organism de certificare care a elaborat standarde pentru „cosmetice naturale și organice”.

Activitatea în Romania este concentrată în jurul promovării produselor la medicii specialiști, clienților  formatori de opiniei, consumatorilor  obijnuiți, sau cluburilor  sportive, toate aceste acțiuni având ca obiectiv final accesarea   site-ului de shopping  online https://duesa.bio/shop  și achiziția de produse în funcție de preferințele fiecăruia .

Procente semnificative din vânzări vor fi redirecționate și susținerii clubului nostru, așa că pentru astăzi nu ne rămâne decât să vă lansăm invitația la shopping !

Pentru cei care ne susțin, le oferim șansa de a beneficia de o reducere semnificativa la toata gama de produse. Este suficient să accesați  https://duesa.bio/shop,  introduceți codul :OLIMPIABIO15 și beneficiați de 15 % discount  .

Succes !

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.