Victorii în Maramureș

noiembrie 17, 2018

Desfășurat la Lăpușel, în județul Maramureș, primul turneu al Grupei B din cadrul Campionatului Național de junioare – Under 15, a fost de fapt o competiție între reprezentantele Clujului și Maramuresului. Spunem acest lucru deoarece orașul de pe malul Someșului a trimis la luptă echipele U Olimpia Cluj și Olimpic Star Cluj Napoca, iar Maramureșul a fost reprezentat de Independența Baia Mare și Venus Maramureș.


Campioana națională în sezonul precedent, U Olimpia Cluj și-a păstrat invincibilitatea și în acest turneu, reușind să obtțnă victorii categorice în partidele desfășurate.  Și ca lucrurile să fie puțin mai complicate, în acest turneu cea mai bună marcatoare a echipei noastre și golgetera turneului a fost Adina Borodi cu 8 reușite, jucătoare născută la Baia Mare pe care clubul Independența a descoperit-o! Adina, alături de colegele ei, și-au respectat cartea de vizită și Clujul se impune înregistrând următoarele rezultate:
Independenta Baia Mare – U Olimpia Cluj: 1-5 (1-4 la pauză). Au marcat pentru noi : Adina Borodi 4 și Pânzariu Andreea 1.
Venus Maramures – U Olimpia Cluj: 0-10 (0-4 la pauză). Au marcat: Borodi Adina 4, Jean Diandra 2, Varo Helga 1, Muntean Daria 1, Iancu Florentina 1 și Simona Sigheartău 1 .

Lotul complet : Bumbar Sonia, Baciu Maria, Cristina Botojel, Iancu Florentina, Pânzariu Andreea, Varo Helga, Jean Diandra și Simona Sigheartau. Antrenor: Marius Feșnic

Celelalte rezultate ale turneului :
Venus Maramureș – Olimpic Star Cluj 1-3
Independența Baia Mare – Olimpic Star Cluj 4-0

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.