Victorii clare în weekend pentru ”U” Olimpia Cluj

noiembrie 11, 2018

Pe 10 noiembrie, echipa a doua a ”U” Olimpiei Cluj s-a deplasat la Oradea pentru întâlnirea cu Sporting Lugaș, în ultima etapă a turului Ligii 2. Olimpicele au avut un meci fără probleme, câștigând cu scorul de 11-0, cele trei puncte păstrând echipa pe locul 2 în clasament, la egalitate de 18 puncte cu liderul Piros Security.

Golurile au fost marcate de Ioana Bălăceanu (3), Roxana Mirea (2), Melinda Nagy (2), Adina Borodi, Florentina Iancu, Patricia Trifa și Adelina Rusu.

Echipa trimisă în teren de antrenorul Marius Feșnic: Sara Câmpean, Adela Iosif, Melinda Nagy (cpt.), Adelina Rusu, Maria Neacșu, Roxana Mirea, Cristina Botojel, Ioana Bălăceanu, Diandra Jean, Florentina Iancu, Adina Borodi. Au mai jucat Patricia Trifa și Lorena Iuhos.

A doua zi, la Cluj, pe o vreme neprietenoasă, ”U” Olimpia Cluj s-a antrenat pe Clujana cu CSȘ Târgoviște, într-un meci în care Mirel Albon nu a utilizat mai multe jucătoare de bază. Scorul a fost 7-0 pentru olimpice, prin golurile marcate de Cristina Carp (4), Lavinia Boandă (2) și Mara Bâtea.

Echipa trimisă în teren de Mirel Albon: Selena Babb, Raluca Borodi, Daiana Mureșan, Noémi Vincze, Edvina Ciontos, Oana Negrea, Lavinia Boandă (cpt.), Kincső Székely, Beatrice Tărășilă, Cristina Carp, Mara Bâtea.

După această partidă, ”U” Olimpia Cluj ia un avans de 8 puncte în fruntea Ligii I, are 21 de puncte, podiumul fiind completat de Universitatea Alexandria și Heniu Prundu Bârgăului, ambele cu 13 puncte.

__

Foto: Gábor István Gábor

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.