Victorie și locul 1 la final de an !

decembrie 6, 2020

Victorie cu 5-2 în deplasarea de la București, fapt ce consolidează pentru U Olimpia Cluj prima poziție a clasamentului, cu 5 puncte avans față de ocupanta locului doi și cu un meci mai puțin disputat, restanța cu echipa din Baia Mare fiind programată miercuri 9 Decembrie . Partida de astăzi vine după o săptămână agitată pentru fotbalul feminin, Nationala României nemaifăcând deplasarea în Croația, datorită unor cazuri de COVID 19 în cadrul echipei și al staff-ului, 7 jucatoare de la Univ. Olimpia Cluj fiind și ele  în izolare la Cluj și  Mogoșoaia până cu o zi înaintea partidei de astăzi. Rezultatele la teste,  primite în cursul zilei de vineri , a adus liniștea necesară echipei, iar partida cu Fair Play s-a putut disputa în condiții optime . Mulțumim gazdelor noastre de la Fair Play București  pentru ospitalitate și pentru sprijin în organizarea acestei partide !

Distribuția clujencelor în formația de start a fost următoarea :

Seppi – Negrea, Bratu, Cerescu, Vincze – Ciolacu, Mirea (min. 76 Sălăgean), Botojel ( min. 65 Oneț)– Curtis (min. 46 Marcu), Borodi și Bălăceanu . Antrenori : Iulian Szekely și  Daniel Sima, preparator fizic : Bogdan Părăvan .

Au marcat pentru “U” Olimpia Cluj  : Borodi Adina (min 29), Bratu Antonia ( min 32), Bălăceanu Ioana ( min 54 și 73) și  Ciolacu Mihaela ( min 80 ). Pentru gazde a marcat Valentina Petre ( min. 28 și 75 ) .

Etapa “restanțelor” aduce surprize în ierarhia clasamentului, Piros Security învinge cu 2-0 pe Fortuna Becicherecu Mic  și prinde podiumul finalului de an, iar Fotbal Feminin Baia Mare trimite echipa Carmen București în lupta pentru locurile 7-12, administrându-le o severă înfrângere cu scorul de 6-0 .Indirect, câștigătoarea acestei runde este Universitatea Galați,  care în urma rezultatului de astăzi, rămâne pe poziția 6 a clasamentului, loc ce implică participarea gălățencelor în    play – off .

Clasamentul final, care în ciuda partidei restante dintre U Olimpia Cluj și Fotbal Feminin Baia Mare, nu mai poate fi modificat în ierahia primelor 6 clasate,  arată astfel :

 1. “U” Olimpia Cluj – 10 partide – 30 pct
 2. Fortuna Becicherecu Mic – 11 – 25 pct
 3. Piros Security Arad – 11-23 pct.
 4. Vasas Femina Odorheiu Secuiesc – 11 – 23 pct.
 5. Heniu Prundu Bârgăului – 11 – 20 pct.
 6. Galați -11 – 18 pct.

Aceste echipe vor evolua anul viitor intr-un sistem tur-retur cu pastrarea numarului de puncte acumulat în acest tur .

 

Pentru locurile 7-12, se cunosc echipele, însă cele două restanțe pentru echipa din Baia Mare, cu Univ Olimpia Cluj și Fair Play București pot  schimba în mica măsură ierarhia finală .

La data aceasta, avem următorul clasament :

 1. Carmen București – 11-15 pct
 2. Fotbal Feminin Baia Mare – 9 – 10 pct
 3. Alexandria – 11-10 pct
 4. Banat Girls – 11-6 pct.
 5. Fair Play București – 10 – 6 pct.
 6. SN Constanța – 11 – o pct.

 

Pentru echipa noastră urmează miercuri 9 Decembrie, utima partidă din acest an, iar o victoria în fața fetelor de la Baia Mare ar aduce un avans liniștitor de 8 puncte față de ocupanta  locului 2 .

Așadar, vă așteptăm live pe www.cjsport.ro, Miercuri de la ora 12.00 pentru o evoluție de gală, înaintea vacanței de iarnă !

 

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.