Victorie fără emoții în Banat

septembrie 20, 20180

Ieri am jucat restanța din etapa 1 a Ligii I la Becicherecu Mic, a doua comună după Prundu Bârgăului cu reprezentare în prima ligă la fotbal feminin, o comună frumoasă din zona Banatului Românesc cu o rezonanță în Serbia, deoarece acolo, spre Novi Sad, se află Becicherecu Mare,  cel mai mare oraș din Banatul Sârbesc.

Și cum îi sta bine spiritului bănățean, de la tenacitate la fotbal nu a fost decât un pas, iar acel pas l-au tot încercat de ceva ani în fotbalul masculin însă, spre bucuria suporterilor fotbalului feminin, putem să spunem că l-au reușit pe deplin abia acum, cu Fortuna. Dincolo de rivalități și de ambiții declarate la posturile TV comunale, lăudăm inițiativa celor de la Becicherecu Mic, suflul nou din zona Banatului, precum și seriozitatea antrenorilor, sponsorilor și  conducătorilor acestei frumoase echipe!

Partida de ieri a reușit să motiveze fetele noastre care, după 5-0 acasă cu Heniu, au reușit un joc bun cu multe goluri, important pentru moralul echipei în acest nou start de sezon. Bănățencele nu prea au trecut în jumătatea noastră a terenului, mulțumindu-se să se apere și să încerce mingi lungi pentru atacanți. Scorul de egalitate a rezistat pe tabelă până aproape de pauză, în ciuda numeroaselor ocazii avute. Dar în minutul 41 Cristina Carp a reușit să spargă gheața din centrarea lui Cassidy Benintente, iar Mara Bâtea a dublat avantajul chiar înainte de fluierul final al primei părți, după ce a rămas singură cu portarul.

În minutul 53 Cristina Carp obține un penalty transformat de Teodora Meluță, urmând ca Phoenetia Browne să își treacă și ea numele pe lista marcatoarelor în minutul 74. Tot Cristina Carp a stabilit scorul final, 5-0, cu un șut la colțul lung în minutul 90.

”U” Olimpia Cluj: Selena Babb – Cassidy Benintente, Melinda Nagy, Teodora Meluță, Oana Negrea, Beatrice Tărășilă (Dariana Indrei 76′), Ioana Bortan (cpt.), Roxana Mirea (Ioana Bălăceanu 67′), Phoenetia Browne, Mara Bâtea (Adelina Rusu 84′), Cristina Carp. Antrenor: Mirel Albon

Rezerve neutilizate: Lavinia Boandă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.