Union Medical,  partener al clubului “U”  Olimpia Cluj !

mai 29, 2021

Vești excelente!

După adjudecarea trofeului de Campioană a României la fotbal feminin, “U”  Olimpia Cluj mai face un pas spre nivelul de performanță dorit, pentru a deveni un club din ce în ce  mai puternic, atât pe linie sportivă cât și din punct de vedere administrativ .

Astăzi s-a parafat o nouă colaborare,  Union Medical Cluj devenind partener oficial al clubului . Având la bază un parteneriat medical, multă experiență și expertiză de ambele părți, noua colaborare are premise bune să fie una de succes.

Union Medical este o clinică cu o bună reputație în Cluj și județele limitrofe, iar dinamica și implicarea o recomandă ca un partener serios. Dacă până acum, au existat colaborări punctuale pentru screening și testări COVID, între cele două părți, începând de astăzi, am consimțit să validăm și să dezvoltăm colaborarea. Avem idealuri comune, suntem din Cluj –Napoca și împreună reunim numeroase familii de clujeni.

”Suntem implicați de mai multă vreme în parteneriate cu entități sportive din Cluj și Transilvania. În special, ținem foarte mult la standardul calității serviciului medical și de aceea, parteneriatele noastre sunt încheiate cu campioni. Fie că este vorba de juniori cum ar fi cei de la  Viitorul Cluj, sau echipe cu ambiții europene, cum  ar fi  CFR Cluj, noi  suntem suport pentru performanță. Astăzi, ne bucurăm să anunțăm parteneriatul medical cu “U” Olimpia Cluj, multiplă campioană națională la fotbal feminin. Ne păstrăm identitatea și strategia și vom continua pe aceleași principii: campionii se asociază cu alți campioni. Vom continua să ne implicăm activ în sportul clujean și transilvănean”, ne-a declarat domnul Ovidiu Piroș, Directorul General al Union Medical.

Din partea clubului Universitatea Olimpia Cluj, Presedintele Executiv Alin Cioban ne-a comunicat următoarele :

“ Am reușit performanța de a câștiga al X-le trofeu consecutiv de Campioană a României la fotbal feminin, în condițiile unui an dificil, dificultățile economice pe perioada pandemiei, fiind o provocare imensă pentru orice structură sportivă. Union Medical a fost alături de noi în tot acest timp, astăzi doar parafăm sprijinul oferit,  iar pentru noi și pentru evoluțiile viitoare în competițiile interne cât și în Champions League, asigurarea de servicii medicale de calitate sunt esențiale .

Personal mă bucur foarte mult, deoarece după partenerii de la Atletic Med, care fac eforturi considerabile pentru ca toate sportivele să fie apte pentru performanță, alături de noi s-au alăturat astăzi oficial și specialiștii de la Union Medical .

Sper ca prin aceste parteneriate, să reușim să oferim fetelor noastre toate condițiile necesare pentru obținerea performanțelor pe care le dorim cu toții .”    

  

Următorul obiectiv pentru sportivele de la Universitatea Olimpia Cluj este calificarea în finala Cupei României și câștigarea trofeului .

Foto :Gábor István-Gábor

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.