”U” Olimpia Cluj se califică în sferturile de finală ale Cupei României

noiembrie 22, 2018

În decurs de 4 zile ”U” Olimpia Cluj a jucat două partide în Cupa României, contând pentru faza 2, respectiv faza 3.

Sâmbătă, 17 noiembrie, echipa s-a deplasat la Târgu Mureș pentru a întâlni echipa Ladies Târgu Mureș, echipă de Liga 2, câștigând cu scorul de 6-1. Golurile echipei au fost marcate de Oana Negrea (2), Cristina Carp, Ioana Bălăceanu, Teodora Meluță și Raluca Borodi.

O victorie mult mai categorică a înregistrat ”U” Olimpia Cluj miercuri, în faza a treia a competiției, în care a întâlnit echipa Olimpic Star Cluj pe Clujana, scor 18-2.

Considerat un antrenament reușit pentru pregătirea ultimei partide din acest sezon, care va avea loc duminică la Baia Mare, meciul de ieri a reușit să scoată în evidență aportul colectiv ofensiv, cu două reprize identice ca evoluție a scorului: 9-1, 9-1.
Alături de clujence, în faza sferturilor vor mai participa echipele: Fair-Play București, Independența Baia Mare, Heniu Prundu Bârgăului, Universitatea Galați, Fortuna Becicherecu Mic și Vasas Femina Odorheiul Secuiesc.
Ultima calificată în această fază a competiției va fi cunoscută în 9 decembrie, când CSȘ Târgoviște, deținătoarea trofeului, va întâlni pe teren propriu formația Universitatea Alexandria.

__

Foto: Gábor István Gábor

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.