”U” Olimpia Cluj domină primele două eșaloane

octombrie 21, 20180

Echipele clubului ”U” Olimpia Cuj au jucat în total 10 partide în sezonul 2018-2019 până acum, încheiate toate cu victorie, câte 5 pentru fiecare.

În Liga I, după lunga deplasare de la Becicherecu Mic, pentru olimpice a urmat tot o deplasare lunga, de data aceasta la Galați. Scorul de 2-0 a fost stabilit încă dinainte de pauză prin golurile marcate de Cassidy Benintente și Cristina Carp, echipa condusă de Mirel Albon nemaiturând motoarele în partea a doua a meciului. În etapa 4, ”U” Olimpia a primit vizita echipei Fair-Play București, meci încheiat cu scorul de 9-1 pentru gazde. Golurile au fost marcate de Cristina Carp (2), Mara Bâtea (2), Phoenetia Browne (2), Ioana Bortan (2) și Ioana Bălăceanu, respectiv Alexandra Gheorghiu.

În etapa 5 Olimpia a stat deoarece era programată partida cu retrasa CFR 1933 Timișoara, iar în etapa 6 a avut loc meciul cu Vasas Femina, ce se anunța a fi cel mai dificil al sezonului. Nu fost însă așa, jucătoarele Odorheiului putând ține piept doar primele 40 de minute, scorul la pauză fiind 2-0 după golurile marcate de Cristina Carp (41’) și Mara Bâtea (44’). În ultima sa partidă în tricoul alb-negru, Phoenetia Browne a marcat o dublă, stabilind scorul final al partidei cu Vasas, 4-0.

”U” Olimpia Cluj este lider în Liga I cu 15 puncte, locul doi este ocupat de Heniu Prundu Bârgăului cu 10 puncte, iar podiumul este completat de Universitatea Alexandria cu 8 puncte.

În etapa a doua a Ligii 2, ”U” Olimpia Cluj a întâlnit Olimpic Star Cluj într-o partidă foarte dificilă, victoria fiind sub semnul întrebării până la ultima fază a meciului. Golurile au fost marcate de Adina Borodi (43’, 60’), Florentina Iancu (76’), respectiv Deac Denisa (38’) și Diana Gomoi (83’). 2-0 pentru olimpicele mici s-a încheiat meciul din etapa 3 contra echipei Luceafărul Filiași, Diandra Jean și Bianca Borcean asigurând cele trei puncte.

În etapa 4 a Ligii 2, echipa a doua s-a deplasat la Reșița, de unde s-a întors cu cele trei puncte după victoria cu 7-1 în fața gazdei Banat Girls. Golurile au fost marcate de Adina Borodi (min 6 și 19), Adelina Rusu (37’, pen.), Diandra Jean (47’), Florentina Iancu (min 70 și 86) și Andreea Corduneanu (75’), respectiv Paula Muntean (69’).

Pe o ploaie continuă, ”U” Olimpia 2 a învins-o pe Clujana pe Venus Maramureș cu scorul de 7-0, după ce la pauză scorul a fost doar 1-0, prin golul marcat de Cristina Botojel, gazdele ratând și două lovituri de la punctul cu var. Însă repriza a doua le-a aparținut în totalitate, iar Diandra Jean (58’), Florentina Iancu (59’), Oana Negrea (min 62 și 84), Dariana Indrei (76’) și Adina Borodi (79’) au adus victoria echipei.

”U” Olimpia 2 Cluj este lider în Liga 2 cu 15 puncte, pe locul 2 aflându-se Piros Security cu 12 puncte, la egalitate cu locul 3 ocupat de Luceafărul Filiași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.