SCHULLER EH’ KLAR s-a alăturat clubului nostru, devenind partener principal !

iunie 1, 2021

Mergem la Arad în echipă completă !

Compania austriacă  SCHULLER EH’ KLAR s-a alăturat clubului nostru, devenind partener principal alături de Union Medical Cluj !

Încercând să definim compania austriacă, putem spune doar că este unul dintre liderii pieței de profil din Europa . Curioșii sunt invitați să o descopere,  însă particularitatea care ne-a atras în acest parteneriat, o reprezintă implicarea companiei în sprijinirea sportului și în alte țări europene.Ca o mândrie pentru noi,  fotbalul feminin este în premieră susținut de catre companie, Universitatea Olimpia Cluj, devenind astfel  imaginea performanței din punct de vedere sportiv .

Artizanul acestui parteneriat, domnul Tamas Janos, Director General al Schuller Eh’Klar,  , ne-a mărturisit :

 „ Am ales să susținem tradiția și performanța sportivă printr-un parteneriat pe care Schuller Eh’ Klar îl va dezvolta cu  Universitatea Olimpia Cluj, cea mai titrată echipă din fotbalul feminin românesc .Suntem mândri că putem pune umărul la susținerea unuia dintre cele mai importante branduri sportive românești și alături de milioanele de microbiști din țară, ne oferim să ducem performanța mai departe.

Valorile care ne reprezintă: Best People, Best Value și  Best Service, ne definesc  și ca  profesioniști în tot ceea ce facem. Noi îmbinăm profesionalismul cu determinarea, pentru a fi unul dintre liderii de piață în domeniul nostru de activitate.

Am identificat alături de FC Universitatea Olimpia Cluj foarte multe valori comune și principii pe care le îmbrățișăm împreună: Profesionalism, Performanță, Continuitate!

Este un proiect care ne-a convins că este unul de referință pentru fotbalul feminin românesc. Performanța celor 10 titluri consecutive în Liga I la Fotbal Feminin, precum și prezența în competițiile internaționale cum ar fi  UEFA Women’s Champions League, ne onorează să fim alături de Universitatea Olimpia Cluj în calitate de parteneri oficiali.

Totul a pornit din pasiune, pasiunea pentru fotbal, pasiunea pentru performanță, pasiunea pentru oamenii implicați și determinați în ceea ce fac.Astfel, de la pasiune la implicare și sustinere a fost doar un singur pas. De astăzi, avem un proiect și un drum important de parcurs împreună !

 

Prezentă la oficializarea acestui parteneriat, Ioana Bortan, căpitanul echipei  ”U” Olimpia Cluj, ne-a declarat:

„ Am fost plăcut impresionată de căldura cu care am fost primită în compania SCHULLER EH’ KLAR și de deschiderea arătată pentru a avea un proiect comun cu obiectiv  performanța în sport . Sunt convinsă că împreună se vor deschide alte orizonturi pentru clubul nostru! ”

 

Presedintele Executiv Alin Cioban a definit parteneriatul astfel :

„Incepem să arătăm ca o echipă și din punct de vedere al parteneriatelor. Singurul lucru care ne-a lipsit a fost o stabilitate financiară, perioada pandemiei fiind extrem de dificilă pentru foarte multe cluburi sportive .Trebuie să afirm despre acest parteneriat că este și  meritul colegului meu, domnul Director Groza Cosmin.De acum, ambițiile să fim și mai puternici au sanse mai mari sa fie  realizate .Mă gândesc ca prioritate imediată la pastrarea colectivului de jucătoare cu experiență și cu siguranță la   achizitionarea unor jucatoare valoroase  care să ne asigure un parcurs cât mai bun in Europa .

Este datoria mea să vă comunic că “echipa din spatele echipei” care va suține sportivele clubului este formata acum din Schuller Eh’ klar, Union Medical Cluj, Primaria si Consiliul Local Cluj Napoca, Atletic Med, Decathlon Cluj, UBB Cluj Napoca, Avastar România si Consiliul Judetean Cluj” .

Mulțumim tuturor partenerilor pentru implicare și sperăm să ne revanșăm prin rezultatele noastre !

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.