Schimbări importante în cadrul clubului “U” Olimpia Cluj !

noiembrie 4, 2019

In urma ședinței Consiliului Director, clubul AFC Unuiversitatea Olimpia Cluj anunță următoarele modificări în cadrul staff-ului tehnic și administrativ:

 

  • Domnul Iulian Szekely , începând cu data de azi 4 Noiembrie 2019, a preluat funcția de antrenor principal al primei echipe  și va avea un staff tehnic format din Ioana Bortan și  Maria Ficzay, iar  ca antrenor cu portarii pe Mirela Ganea. Domnul Iulian Szekely a mai activat ca antrenor în cadrul clubului , ultima dată ca antrenor principal la echipa a doua, are ca studii universitare  Facultatea de Educație Fizică și Sport și este de asemenea posesor al Licentei UEFA  –  A  .

 

  • In funcția de Director General a fost numit domnul Groza Cosmin, un apropiat al fotbalului feminin, ultima dată activând în cadrul clubului Atletic Olimpia Gherla . Absolvent al Universitatii Politehnica din Timisoara, cu Doctorat si bursă de instruire la Univeritatea din Bourgogne (Franta), domnul Groza Cosmin va prelua mare parte și din functiile administrative ale clubului .

  • Echipa a doua a clubului va avea un staff format din domnul profesor Papuc Teodor ca antrenor principal și Mara Bâtea ca antrenor secund .

 

Toate aceste modificări  le considerăm esențiale pentru  buna functionare a clubului, dar și pentru a ne alinia cu măsurile de licențiere ce se impun din sezonul viitor pentru cluburile de fotbal feminin ce participă în competiția UEFA Women`s Champions League .

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.