Parteneriat pentru comunitate

februarie 27, 2023

Universitatea Olimpia Cluj și Academia de Fotbal Viitorul Cluj, anunță dezvoltarea unui parteriat destinat dezvoltarii celor două cluburi, cu abordarea unui tip de relatie profesionistă, axată pe proiecte și acțiuni ce vizează în special comunitatea clujeană.

In acest sens, din partea celor două cluburi  implicate, am primit urmatoarele declarații de presă :

” Pentru că împărtășim aceleași valori, prețuim sportul și ne implicăm activ în comunitate am ales să „facem echipă”.

Vrem să fim parteneri, să ne unim eforturile și să contribuim împreună la promovarea fotbalului clujean, prin proiecte și evenimente care să aducă beneficii comunității noastre și faimă Clujului.

Suntem mândri să anunțăm colaborarea noastră cu Universitatea Olimpia Cluj, alături de care ne dorim să facem fotbalul mai atractiv, accesibil, și, nu în ultimul rând, sportul dominant al Clujului, atât la nivel masculin, cât și feminin, având la bază principiile egalității de șanse și al incluziunii sociale.”

   Andra Zăvăleanu – Director de Dezvoltare – Academia de Fotbal Viitorul Cluj

” Universitatea Olimpia Cluj își propune abordarea unui model de parteneriat cu alte cluburi, model care să depășească barierele standard pe care obișnuiam să le percepem până în prezent. Rivalitatea sportivă trebuie să rămână la nivelul întrecerii sportive, pe terenul de joc. Dincolo de acest aspect, cluburile pot participa în proiecte comune, acțiuni sau activități comune, totul având un singur scop, acela de a asigura sportivului, sau sportivei un sprijin din partea comunității în care activează, un sprijin propice pentru performanță .

Acest cadru, definește și parteneriatul cu Academia de Fotbal Viitorul Cluj ,  ambele cluburi dorind abordarea unor relații de colaborare, de sprijin, de implicare în diferite proiecte sociale, sau de colaborare în organizarea de evenimente sportive comune .

S-a discutat de multe ori în mass media despre conduita părinților, despre comportamentul antrenorilor, dar de puține ori, despre cum poate influența managementul unui club destinele viitorilor sportivi. Din acest punct de vedere, împreună cu Academia de Fotbal Viitorul Cluj, ne propunem să oferim și un model de conduită sportivă .

Mi-ar face o deosebită plăcere, dacă în viitorul apropiat  am reuși să aducem  alături de  noi și alte cluburi clujene, care cred într-un alt model de colaborare, dicolo de rivalități și orgolii .”

       Alin Cioban – Președinte Executiv  Universitatea Olimpia Cluj

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.