Parteneri pentru performanță

iunie 5, 2023

Campioana României la fotbal feminin, Universitatea Olimpia Cluj, vine în București !

Cu siguranță, știrea preluată în acest moment, poate fi interpretată ca fiind o avancronică la finala Cupei României care se va desfășura pe Arcul de Triumf în data de 11 Iunie 2023.

Adevărul este că, dincolo de finala de duminică, începând cu noul sezon, ne veți simți constant pezența în București, apoi  în Alba Iulia, Carei, dar și în alte orașe ale țării.

Ideea vă aparține dumneavoastră, celor care ne-ați scris și care ne-ați întrebat dacă nu vă recomandăm un club pentru fiica sau nepoțica dumneavoastră, care este talentată și vrea să practice fotbal feminin, doar că dorește să facă acest lucru cât mai aproape de casă.

Cu siguranță, atunci când recomanzi ceva ce poate defini destinul unei vitoare sportive de performanță, îți asumi unele responsabilități.

Așa că ne-am decis să ne asumăm aceste responsabilități și să venim cât mai aproape de dumneavoastră,  dezvoltând parteneriate în toată țara, cu asociații sportive deschise spre a dezvolta fotbalul feminin în spiritul performanței impuse de Universitatea Olimpia Cluj.

București, Capitala României,  este primul oraș în care dorim să oferim viitoarelor sportive șansa de a găsi alături de noi calea spe performanță. Suntem Campioanele României și în acest sezon la fotbal feminin, atât la senioare, cât și la grupa de junioare U15, fapt ce ne conferă autoritatea de a vorbi despre performanță.

În acest sens, am ales două cluburi partenere cu arie de selecție extinsă, pregătite să se implice în dezvoltarea fotbalului feminin :

Metaloglobus București  – este un club cunoscut în Liga 2, club de fotbal profesionist afiliat la FRF, cu activitate exclusivă de fotbal masculin până în acest moment, care își deschide începând cu 1 Iulie 2023, porțile și spre fotbalul feminin. Selecțiile și antrenamentele dedicate fotbalului feminin vor avea loc pe stadionul din cartierul Pantelimon, Șoseaua Pantelimon nr. 389-391, sector 2 .

 

Universitatea Olimpia Cluj se va alătura ca partener activ în acest proiect de selectie, monitorizare și instruire, cele mai talentate sportive având șansa să joace într-un viitor apropiat în Liga 1, Champions League și, evident pentru echipele reprezentative ale României.

Informații despre clubul Metaloglobus București pot fi găsite și pe pagina oficială :   https://www.facebook.com/fcmetaloglobusbucuresti

ACS Sportul București  – se alătură și el ca partener al clubului Universitatea Olimpia Cluj în scopul declarat de a cuprinde cât mai multe arii de selecție la nivelul Municipiului București.

Este un club afiliat la nivel de AMFB cu 12 grupe de băieți și, deocamdată, cu două grupe de fetițe.

ACS Sportul București oferă șansa sportivelor din sectoarele 5 și 6 ale capitalei să practice fotbalul feminin într-un cadru  profesionist cu deschiderea spre performanță oferită de Universitatea Olimpia Cluj.

Drumul Taberei, Militari, Crângași, Rahova, Bragadiru, Chiajna sau Domnești sunt zone din care pot oricând veni sportive să se înscrie pentru a practica fotbalul feminin. Sediul clubului este la Scoala Gimnazială 206 din sectorul 6, Aleea Ariniș nr. 5.

Informațiile postate pe pagina de facebook https://www.facebook.com/A.C.S.S.B.2017, vă pot aduce lămuriri legate de activitatea clubului.

La nivelul orașului București, relația dintre Metaloglobus, ACS Sportul București și Universitatea Olimpia Cluj va fi una deschisă, cu o colaborare optimă și cu scopul declarat de a oferi  junioarelor din București alternative profesioniste de a practica fotbalul feminin.

CSM Alba Iulia – sărbătorește anul viitor 100 de ani de la înființare. Decizia conducerii clubului ardelean a fost de a celebra această aniversare înființând o secție dedicată fotbalului feminin într-un parteneriat cu Universitatea Olimpia Cluj.

Mai mult, Universitatea Olimpia Cluj  a decis ca, partide contând pentru noul sezon, să aibă loc pe stadionul Cetate, în scopul declarat de a promova acest parteneriat și de a găsi o cale spre a descoperi  jucătoare  talentate în  județul Alba.

1 Iulie 2023 se anunță ca data de start în procesul de selecție și instruire.

Informații legate de clubul ardelean puteți găsi accesând pagina de facebook : https://www.facebook.com/csmunireaalbaiulia1924

Daliana Carei  – este un club de fotbal feminin afiliat la nivelul județului Satu Mare. Pagina de facebook https://www.facebook.com/acs.dalianacarei stă mărturie despre  activitatea dedicată dezvoltării fotbalului feminin.

Inclusiv în acest sezon, Daliana Carei a avut participări în Campionatul de Junioare U17 si U15 .

Parteneriatul cu Universitatea Olimpia Cluj  urmărește susținerea activității clubului Daliana Carei și găsirea de soluții pentru ca sportivele legitimate să poată evolua în continuare într-un cadru organizat, bazat pe principii profesioniste.

Cele mai talentate sportive, cu siguranță vor avea șansa să evolueze la Cluj Napoca, iar în acest sens este elocvent primul transfer înregistrat între cele doua cluburi. Toth Diana , jucătoare născută în anul 2008, va evolua la Cluj Napoca,  pe postul de portar, la grupa de junioare U17,  începând cu sezonul următor.

Incheiem aici prezentarea primelor parteneriate, informându-vă că  înscrierile pentru a practica fotbalul feminin în   orice zonă a țării pot fi realizate contactând direct cluburile partenere în acest proiect de deavoltare a fotbalului feminin, sau  începând cu 1 Iulie 2023 pe site-ul www.inscrierifotbalfeminin.ro .

 

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.