O nouă etapă de concurs !

aprilie 5, 2020

Mulțumim cititorilor pentru implicarea în prima zi de concurs,  sutele de like-uri și comentariile  fiind încurajatoare pentru a continua la fel de entuziaști dialogul cu dumneavoastră și în etapele următoare.

Precizăm din nou că primul comentariu cu datele corecte, postat în ordine cronologică, va fi considerat răspunsul căștigător !

Au fost alese  pentru dumneavoastră 8  sportive reprezentive pentru istoria clubului nostru :

  • Ioana Bortan, Maria Ficzay, Voicu Andreea, Teodora Meluță, Mihaela Ciolacu, Nagy Melinda, Boandă Lavinia și Mara Bâtea .

Fiecare sportivă va fi prezentată pe pagina de facebook a clubului, iar la final aveți întrebările care vor decide câștigarea premiului anunțat.

Nu dăm încă indicii despre rezultatul pentru Teodora Meluță, însă trebuie neapărat să remarcăm din multitudinea de comentarii pentru primul articol, unul  cel putin original… Remarcatul zilei este Alin Andrei Raț, clujean, cel puțin din descrierea de pe pagina de facebook, care a răspuns inedit la cele două întrebari :

  1. Mult succes tuturor sportivelor !
  2. Felicitări tuturor sportivelor !

Succes și ție, Alin, și tuturor celor care ne-ați apreciat postarea, dar  și celor care v-ați dorit tricoul personalizat !

Continuăm astăzi cu o jucătoare de la mijlocul terenului, deși de când evoluează la U Olimpia Cluj, a jucat pe aproape toate posturile, mai puțin pe cel de portar.

Mihaela Ciolacu

 

Pe Mihaela, oricât te-ai chinui, nu o poți defini într-un singur cuvânt.  Imprevizibil, este puțin spus, iar încercări de genul : veselie, dinamică, capriciu  sau  motivație,  nu fac decât să contribuie fiecare la o descriere complexă. Numărul 9  este număr favorit. A avut răbdare ca  Raluca Sârghe să fie transferată în Turcia, apoi a tratat puțin cu Mara Bâtea și tricoul i-a revenit pe bună dreptate.  Acum când se distribuie în vestiar tricoul cu numărul 9, toate  fetele de la echipa de junioare vor să fie ca  “Miha”.

Am invitat-o și pe Mihaela să ne spună câteva detalii din cariera ei de până acum, pentru dumneavoastră, cei care doriți un tricou personalizat cu numele ei. Nu am tăiat nimic la editare, iar modul nonșalant prin care punctează anumite lucruri, nu face decât să argumenteze  de ce  o îndrăgim tot mai mult pe Mihaela.

„ Am început fotbalul într-un cadru organizat la clubul FC BRAȘOV, alături de băieți, la vârsta de 8 ani, sub îndrumarea antrenorului Vasile Solomon. In anul 2010 am avut primul contact cu fotbalul feminin când am auzit de CFF Clujana, iar la scurt timp am fost legitimată la Olimpia Cluj și fără să-mi dau seama atunci, deveneam  parte la cel mai mare proiect din fotbalul feminin din România.  Mi-aș dori ca toată lumea să știe că acest proiect a produs cel mai mult în acest fenomen numit “fotbal feminin” .

Am  beneficiat de cunoștințele mai multor antrenori, de la domnii  Mirel Albon și Marius Suller, de la colega mea, Ioana Bortan, și acum de la domnul  Iulian Szekely. Vreau să vă spun că  domnul președinte e unicul din 2010, pe care nu l-am schimbat :)) . A rămas cu “nebunele” în club….

Aș zice că ,, cei 7 ani de acasă” i-am învățat la Cluj, apoi timpul a trecut și uite, imediat sunt 10. Zece ani de performațe și lucruri deosebite care vor rămâne în istorie. Sincer, nu cred că vor mai avea careva performanțele pe care le-am avut noi ! Noi am crescut cu clubul și el cu noi …. Cam atât aș puncta  azi în  cartea mea de vizită!  Vă îmbrățișez pe toți !”

După aceste detalii pe care probabil că o parte dintre dumneavoastră deja le cunoașteti despre Mihaela Ciolacu, lansăm pentru concurs  următoarele întrebări :

 

  1. Care este locul ocupat de Mihaela Ciolacu ca număr de trofee câștigate, în topul celor 8 sportive anunțate mai sus ? ( Se punctează titlul de Campioană a României, câștigătoare a  Cupei României, precum și titlul de Campioană Națională de Junioare).
  2. La ce vârstă a debutat Mihaela Ciolacu la echipa națională de senioare ?

 

Succes  tuturor și vă așteptăm și în celelalte prezentări să câștigați tricourile alb-negru produse în premieră de Decathlon România după un design al studenților de la Universitatea  de Design Cluj  !

 

Foto : Gábor István-Gábor

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.