Noi transferuri la „U” Olimpia Cluj !

octombrie 8, 2020

Cele două victorii cu principalele contractandidate la lupta pentru locul 1, ne fac să fim optimiști  în abordarea campaniei pentru Champions League . Știm valoarea lotului și cele două partide au confirmat acest lucru, însă dincolo de acest aspect ne încântă atât pe noi suporterii, dar în special pe jucătoarele noastre,  noua filozofie de joc și de abordare a partidelor,  implementată de antrenorii Iulian Szekely  și Daniel Sima.

Trebie să remarcăm și faptul că în  repriza a doua a ambelor partide disputate recent s-a văzut o  diferență clară din punct de vedere fizic, între fetele noastre și adversarele lor, acest aspect fiind  meritul indiscutabil al preparatorului fizic Bogdan Părăvan și al kinetoterapeutului Alexandra Ionuțaș.

Strategia clubului a dat roade în acest start de sezon și cei care se așteptau la un regres, sau la cel puțin un eșec în cele cinci  partide disputate până acum, au fost dezamăgiți ! :))

Pentru cei care ne urmăresc și ne-au  susținut necondiționat, trebuie să le mulțumim, chiar dacă încă accesul la stadion este restricționat, însă numărul de like-uri de pe pagina de facebook, mesajele de încurajare, precum și numărul mare de urmăritori ai transmisiilor live, ne-au făcut să îi simțim mereu alături de noi .

Pentru toți cei care cred în noi, astăzi le  dezvăluim noi surprise …

Asfel, le transmitem că  în ultima zi a perioadei de transferuri, clubul a legitimat alte  trei noi  jucătoare care se vor alătura lotului, pentru partidele din campionat, dar în special pentru campania din Champions League .

Două jucătoare din SUA și o jucătoare din Franța vor juca pentru „U” Olimpia Cluj  :

Seppi Erin Louise – o jucătoare de 22 de ani cu talie și fizic impresionant,  va completa la 4 numărul jucătoarelor care se vor bate pentru titularizarea pe postul de portar al echipei .

Erin a fost legitimată ultima dată la echipa FC Bucks ECNL (  Elite Clubs National League ) din Pennsylvania și a ales să vină la Cluj  pentru o experiență nouă în Europa .

De altfel, pentru site-ul clubului, sportiva de origine americană ne-a declarat următoarele :

„A fost întotdeauna un vis al meu să joc fotbal profesionist în Europa și să concurez în Liga Campionilor. A avea ocazia de a face acest lucru cu U” Olimpia Cluj este acel vis devenit realitate. Știu că U” Olimpia Cluj  produce jucătoare  foarte talentate și muncitoare și sunt mai mult decât entuziasmată să joc alături de ele! Să trecem la treabă !!

Curtis Brianna Mclean – mijlocaș central, 23 ani, cu fizic la fel de impunător ca și Erin Seppi,   vine în Romania după o scurtă experiență în Italia, la echipa US Ladispoli Calcio Feminile .

 

Originară din SUA, a jucat și s-a consacrat ca mijlocaș de creație pentru  echipa   Colorado Rush ECNL (  Elite Clubs National League )  .

 

La sosirea în România, Brianna ne-a declarat : „Sunt foarte  încântată de oportunitatea de a-mi continua cariera de fotbalistă alături de super jucătoarele și antrenorii  la “U” Olimpia Cluj! Acesta este un vis devenit realitate și un moment pe care îl aștept de când eram junioară! Sunt mândră să joc la acest club ! ”

Macuiba  Cloé – fundaș, 21 de ani, a ales să joace în România, continuându-și și studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie din cadrul UBB Cluj.  Cloé a început fotbalul alături de băieții de la Val d’Allier în prima divizie până la vârsta de  15 ani . A participat la Cupa Națională de la Claire Fontaine cu echipa feminină din Auvergne, apoi s-a  alăturat echipei naționale de fotbal feminin U19   .

Din pacate, cariera ei ca fotbalistă a fost întreruptă câteva luni,  datorită unei accidentări la genunchi, iar apoi după perioada de recuperare și  înainte de transferul la “U” Olimpia Cluj a evoluat timp de 1 an la Clermont Foot Féminin în Franța .

Pentru fanii clubului, Cloé  a declarat : “Imi doresc continuarea carierei de jucatoare de fotbal aici în România la Cluj Napoca și abia astept să pot evolua alături de noile mele  colege .”   

Toate cele trei sportive au sosit deja la Cluj Napoca și respectă un program strict de pregatire impus de antrenori . În momentul finalizarii procedurilor de evaluare din punct de vedere medical, ele se vor alătura primei echipe .

 

Le dorim  și noi mult succes și multe victorii în tricoul alb-negru  !

 

Foto:  Gábor István-Gábor

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.