Interviu Alexia Niculescu

aprilie 22, 2024

Alexia Niculescu ne-a încântat cu evoluțiile ei la Echipa Națională a României  U17, cu golurile marcate, dar în special prin progresul arătat de la meci la meci. Cum era  și firesc, a urmat apoi debutul la prima echipă a Universității, într-o partidă cu Politehnica Timișoara, câștigată de clujence cu scorul de 2-0.

Deși emoțiile debutului nu au părăsit-o încă,  Alexia Niculescu  s-a destăinuit tuturor celor care ne urmăresc și ne susțin, răspunzând cu sinceritate la întrebările reporterului  .

Rep. Ai debutat la  echipa mare a Universității într-un meci câștigat împotriva celor de la Politehnica Timișoara .Ce ne poți spune despre  acest debut ?

Alexia Niculescu : Debutul la prima echipă  a fost unul plin de provocări și de emoții, având în vedere contextul acestui meci, extrem de important în acest campionat. Am avut oportunitatea și sper să mi se mai ofere această șansă ca să demonstrez potențialul, abilitățile și talentul meu. Ma bucur că am șansa să joc alături de senioare, am multe lucruri de învățat de la ele. Voi face tot ce pot ca să mă ridic la nivelul așteptărilor.

Rep. Pentru  cei care te cunosc mai puțin,spune-ne câteva cuvinte despre tine.

Alexia Niculescu : Pentru cei care nu mă cunosc, sunt Alexia Niculescu am 17 ani ,m-am născut în Adjud, județul Vrancea.Sunt o persoană determinată, cu încredere în forțele proprii și cu spirit de echipă, abilități pe care mi le-am dezvoltat alaturi de clubul meu, Universitatea Olimpia Cluj. Evoluez pe postul de mijlocaș stânga, iar piciorul preferat de lovire a mingii este piciorul  drept.

Rep. Privind spre viitor, care sunt obiectivele tale?

Alexia Niculescu : În ceea ce privește viitorul, obiectivele mele vizează două aspecte importante. Primul aspect se leagă de ambiția mea de a ajunge la prima echipă dar și de a confirma la acest nivel. Un alt aspect se referă  la  performanțele mele  individuale. Doresc să muncesc individual să fiu pregătită pentru a evolua cât mai bine la echipa de club, dar și la Echipa Națională.

Rep. Ai un mesaj special ?

Alexia Niculescu : Da, mă gândesc la cei apropiați mie, la familie în primul rând și mi-aș dori ca ei să fie mândri de evoluția mea ca sportivă de performanță  aici la Cluj Napoca !

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.