Înfrângere cu Diósgyőri VTK, scor 0-1, în al treilea meci amical

februarie 16, 2019

”U” Olimpia Cluj a pierdut, scor 0-1 (0-1) cel de al treilea meci amical disputat în perioada de pregătire, împotriva formației Diósgyőri VTK.

Singurul gol al meciului a fost marcat de către jucătoarea echipei maghiare, Biljana Bradic, dintr-o lovitură de la 11 metri.

Antrenoarea echipei ”U” Olimpia Cluj, Ioana Bortan, a utilizat în acest toate jucătoarele pe care le-a avut disponibile.

Portarul echipei clujene, Sara Câmpean, a reușit să apare un 11 m, pe finalul partidei, și să facă câteva parade remarcabile.

Președintele clubului Olimpia Cluj, Alin Cioban, a declarat, la finalul meciului, că a fost o partidă utilă de verificare și că până la Champions League de interes nu sunt rezultatele ci construcția noii echipe.
„A fost o partida utilă de verificare. Fetele au o încărcătură fizica specifică perioadei de pregătire, însă pana la startul campionatului se va regla întreg mecanismul. Am încredere maximă in a Ioana și în modul ei de abordare a partidelor viitoare.
Până în Champions League nu ne interesează rezultatele ci doar construcția noii echipe și integrarea jucătoarelor tinere”, a declarat Alin Cioban.

Echipa din Ungaria se află în acest moment pe locul 3 în clasamentul primei ligi din țara vecină. Cele două echipe s-au mai întâlnit, în luna iulie 2018, atunci ”U” Olimpia Cluj a câștigat meciul cu scorul de 5-2, golurile fiind marcate de Cassidy Benintente, Cristina Carp și Phoenetia Browne.

Prima repriză:
Boandă – Negrea, Meluță, Nagy, Ciolacu – Bortan, Tărășilă, Neacșu – Carp, Bâtea și Bălăceanu.

Repriza a doua:
Babb (min 75 Câmpean) – Negrea, Meluță, Nagy (min 60 Botojel), Ciolacu – Bortan, Neacșu (min 55 Mirea), Borodi R., Bălăceanu (min 60 Iancu), Carp (min 60 Borodi A.), Bâtea.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.