Grupul DUESA Pharm devine partener oficial „U” Olimpia Cluj !

iulie 29, 2021

 

Aflați la prima aventură în România, după deschiderea filialelor în alte 10 țări din toate colțurile lumii, italienii de la Duesa Pharm, propun pentru început publicului larg,  o gamă de produse    cosmetice și   dermato-cosmetice certificate BIO .

Orientarea spre producția BIO, definește obiectivul companiei încă de la înființare, iar studiile de cercetare pun accent pe medicina alternativă, fitoterapie și tratamente termice .

 

De fapt, rigoarea științifică în abordarea producției de acest tip, face din produsele aflate în portofoliul Duesa Pharm, un adevărat lux,  pe care spre bucuria cumpărătorului, oricine și-l poate permite .

Catalogul complet va include și o gamă de suplimente nutritive specifice sportivilor  de performanță, de asemenea  certificate BIO .

Lansarea site-ului în limba română https://duesa.bio,  cu posibilitatea achiziționării online a produselor BIO, coincide cu  oficializarea  parteneriatului cu sportivele de la Universitatea Olimpia Cluj .

Perioada de studii și analiză pentru găsirea celor mai bune formule de nutriție pentru sportivele clubului,  a durat aproape o lună, însă începând cu data de 28 Iulie, ne bucurăm să anunțăm public parteneriatul.

“Conceptul de produse certificate Bio în sportul de performanță, se limita până nu demult doar la gama de proteine, sub diferite forme comerciale de prezentare .

Duesa Pharm, oferă acum soluții complete pentru perioda de pregatire, perioada competițională, precum și pentru refacerea după efort .Ne bucurăm că suntem alegerea lor pentru a reprezenta imaginea grupului în Romania, iar beneficiile acestei colaborări sunt convins că se vor materializa în succese de ambele părți ”, a declarat Alin Cioban, Președintele Executiv al clubului .

Din partea Duesa Pharm, domnul Matei Tudoran, reprezentantul grupului în România ne-a declarat :

“ Sunt bucuros că am demarat acest parteneriat, asocierea cu fotbalul feminin și cu Universitatea Olimpia Cluj, cea mai titrată echipă din România în acest sport, îmi conferă siguranța unei percepții corecte pentru ceea ce ne dorim noi să realizăm.

Eticheta de produse BIO, pentru portofoliul nostru,  transmite  încrederea necesară atât cumpărătorului obișnuit, cât și celor care sunt implicați în sportul de performanță .

Sper prin acest parteneriat să susținem și noi efortul clubului Universitatea Olimpia Cluj de a se menține în poziția de lider pentru  fotbalul feminin . “

 

Prin această asociere, clubul Universitatea Olimpia Cluj, oferă  o nouă perspectivă asupra calității produselor destinate  atât publicului larg cât  și sportivilor de performanță, iar cei interesați le pot descoperi accesând link-ul:  https://duesa.bio .

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.