Etapa 3 din concurs

aprilie 7, 2020

Revenim dragi cititori,  cu o nouă etapă din concursul destinat dumneavoastră. Vă reaminim că pentru acest concurs  au fost alese  8  sportive reprezentive pentru istoria clubului nostru :

  • Ioana Bortan, Maria Ficzay, Voicu Andreea, Teodora Meluță, Mihaela Ciolacu, Nagy Melinda, Boandă Lavinia și Mara Bâtea .

Fiecare sportivă va fi prezentată pe pagina de facebook a clubului, iar la final aveți întrebările care vor decide câștigarea premiului anunțat.

Noul tricou  alb – negru personalizat cu semnatura jucătoarei va fi oferit celui care raspunde corect la ambele întrebări .

Primul comentariu cu datele corecte, postat în ordine cronologică, va fi considerat răspunsul câștigător !

Până acum au fost prezentate în articolele precedente  două  dintre sportive: Teodora Meluță și Mihaela Ciolacu . Tricoul Teodorei Meluță a fost deja revendicat,  însă câștigătorul  va fi prezentat alături de toti ceilalți câștigători, doar la finalul pezentărilor .  Pentru tricoul  Mihaelei Ciolacu încă mai așteptăm comentarii.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră,  ne-am decis  să vă oferim astăzi câteva indicii :

  • Primul indiciu se referă la faptul că avem trei grupe de câte două jucătoare cu același număr de trofee. Locurile 3-4, 5-6 și 7-8 sunt ocupate de sportive aflate la egalitate. Așa că vom considera și noi  oricare dintre răspunsurile  care indică aceste locuri  ca fiind corecte.
  • Al doilea indiciu se referă la faptul că Mihaela Ciolacu, este nominalizată  în top  10  debuturi la echipa națională, dacă ne raportăm    la cele mai  tinere jucătoare .

În speranța că o să descoperiți cât mai multe răspunsuri corecte, continuăm prezentarea de astăzi cu o jucătoare de “ top 3”,  ca  număr de trofee câștigate, membru fondator al clubului și o prezență constantă la acțiunile echipei naționale de senioare.

Maria Ficzay

Mulți dintre dumneavoastră o cunoașteți destul de bine pe Maria Ficzy, însă puțini știu de un moment inedit al istoriei noastre, moment  petrecut în Champions League . Ne referim la  anul 2016 când am avut grupă de calificare în Polonia, iar în ultima zi a competiției, am întîlnit echipa Medyk Konin, unde titular de drept a fost Maria Ficzay . Știm că nu este ușor să joci împotriva fostei tale echipe, însă Mimi a avut o evoluție de exceptie și formația poloneză s-a calificat mai departe în fazele superioare .

Despre acel meci, Mimi ne-a mărturisit :

” Nu m-am bucurat prea tare de victorie, deoarece mi-am văzut fostele colege de la acea vreme,  foarte supărate . Îmi amintesc de chipul Ioanei Bortan, prietena mea cea mai bună care emana tristețe și dezamăgire. Am luat atunci rezultatul strict din punct de vedere profesional și nimic mai mult. În  fotbal, uneori  este dureros dacă întîlnești ca adversar propriul club .

Acum că am revenit acasă, mi-ar plăcea enorm să am din nou aceleași satisfacții ca și în primii ani !

Maria Ficzay este originară din Maramureș, Ocna Șugatag, iar până la vârsta de 14 ani a jucat fotbal doar pe terenul din satul natal . A avut însă norocul să aibă un unchi celebru,  cu ochiul  format pentru  descoperirea  de talente, pe domnul  Neluțu Hotea și așa a început la Sighetul Marmației fotbalul într-un cadru organizat .

 

Pasul în fotbalul feminin a fost  făcut împreună cu echipa CFF Clujana, fiind legitimata acolo timp de 3 ani înaintea transferului la Olimpia Cluj .

După aceste detalii despre Maria Ficzay, vă invităm să ne răspundeți corect la   următoarele întrebări :

 

  1. Care este locul ocupat de Maria Ficzay  ca număr de trofee câștigate, în topul celor 8 sportive anunțate mai sus ? ( Se punctează titlul de Campioană a României, câștigătoare a  Cupei României, precum și titlul de Campioană Națională de Junioare).
  2. La câte cluburi din străinătate a jucat Maria Ficzay ?

 

Succes  tuturor și vă așteptăm și în celelalte prezentări să câștigați tricourile alb-negru produse în premieră de Decathlon România după un design al studenților de la Universitatea  de Design Cluj  !

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.