Ateltic Med, alături de noi !

octombrie 16, 2020

Suntem bucuroși atunci când  alături de noi, putem prezenta specialiști dedicați profesiei și a căror activitate interferează cu viața  sportivului de performanță  .

Clinica Atletic Med, ne-a oferit șansa de a avea un parteneriat   pe termen lung,  asigurând sportivelor noastre toate serviciile specifice unui centru medical de calitate, axat cu preponderență  pe servicii de prevenție și recuperare sportivă .

Forma fizică a sportivelor este deosebit de importantă,  în pașii pe care îi dorim atât în competiția internă cât și în campania europeana din Champions League, lucru care ne-a determinat să dezvoltăm un parteneriat de acest gen .

Clinica Atletic Med, oferă o gamă largă de servicii, pe care o recomandăm cu încredere tuturor sportivilor și nu numai:   kinetoterapie, terapii manuale, fizioterapie, sau chiar  masaj terapeutic .

Despre această colaborare, Domnul Cătălin Prisăcariu,  proprietarul clinicii, ne-a transmis următoarele :

“Mă bucur că pot fi alături de fetele de la “U” Olimpia Cluj în acest an conpetițional plin de provocări și sunt încrezător că vom avea o colaborare frumoasă. Formarea mea profesională a început tot alături de sportivii de la “U” Cluj și sunt încântat că pot să revin în acest domeniu, în care rapiditatea și mai ales calitatea recuperării sunt cele care fac diferența.Le doresc mult succes și la cât mai puține accidentări !”

Din partea clubului nostru, Președintele Executiv  Alin Cioban a declarat : “ Orice parteneriat care vine în sprijinul sportivelor noastre este benefic, însă legat de partea de prevenție și recuperare medicală, pot spune că este esențială în acest moment al dezvoltării clubului. Avem un lot numeros și valoros, însă majoritatea fetelor noastre evoluează și la nivelul echipelor representative, numărul de partide fiind unul ridicat în acest final de an .

În acest context, Atletic Med ne-a oferit șansa să oferim un plus de siguranță în activitatea jucătoarelor noastre și sper ca acest parteneriat să fie benefic de ambele părți . “ 

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.