Decathlon devine sponsor tehnic !

decembrie 3, 2019

În urma unui accord semnat între Decathlon Cluj și clubul AFC Universitatea Olimpia Cluj, ne bucurăm să anunțăm inițierea unui   parteneriat prin care Decathlon devine sponsorul tehnic al echipei noastre .

Alegerea Decathlon România ca sponsor tehnic, vine ca urmare a dezvoltării departamentului de producție proprie pentru echipamente de joc destinate cluburilor profesioniste . Astfel, modelul alb negru al  echipamentului  de joc,  creat de studenții clujeni  și desemnat câștigător ca design în cadrul unui eveniment realizat în parteneriat cu Universitatea de Design din Cluj Napoca, va fi produs în premieră de Decathlon.

De asemenea prin  acest parteneriat, produsele din gama “professional” ale brandului Kipsta vor fi utilizate și în același timp promovate de către sportivele clubului . Practic, prin acest accord putem nota ca fiind prima  prima lansare în România a produselor Kipsta de top .

Evenimentul care va aduce în fața publicului toată această gamă de produse  va avea loc Joi, 5 Decembrie începând cu ora 17.00 în incinta magazinului Decathlon Cluj. Jucătoarele de la “U” Olimpia Cluj  vor prezenta  3 modele ale echipamentelor de joc pentru anul 2020, echipamente complete  de antrenament,  de prezentare, geci pentru sezonul rece,  gama de genți pentru  antrenament și trolere pentru deplasări. Moderatorul evenimentului va fi Stefan Coroian, realizator Radio Impuls, iar invitat special va fi unul dintre cei mai mari jucători ai României și ai clubului “U” Cluj, Ioan Ovidiu Sabău .

Nici Moș Nicolae nu va lipsi  de la acest eveniment, iar ajutoarele sale în persoana sportivelor de la  Universitatea  Olimpia Cluj vor împărți cadouri copiilor prezenți .

“ Suntem foarte încântați de acest parteneriat, deoarece este o premieră pentru gama  adresată cluburilor profesioniste, iar toate echipamentele de joc vor avea o textură specială cu imprimarea culorilor direct în material . De-a lungul  istoriei noastre am fost primii și în promovarea altor mărci sportive  pe care acum le regăsim  și la alte cluburi profesioniste, însă parteneriatul cu Decathlon  este unul special, deoarece în 2020 brandu-ul francez va fi alături de noi la   împlinirea a 10 ani de existență  pe scena fotbalului feminin romanesc  ”,   a declarat Alin Cioban Președintele Executiv al clubului .

Afirmându-și sprijinul pentru dezvoltarea sportului local, domnul Bilasco Bogdan, Managerul de operațiuni din cadrul Dechatlon Cluj  a declart urmatoarele : “ Decathlon Cluj se bucură că poate susține comunitatea sportivă locală prin acest parteneriat cu echipa de fotbal feminin Universitatea  Olimpia Cluj! Având în vedere anvergura clubului “U” Olimpia Cluj, pentru noi este o ocazie foarte importantă de a prezenta echipamentele noastre de fotbal marca Kipsta în varianta profesională !”

 

Despre Decathlon,  intr-o prezentare oferita de managerii clujeni, se spune ca   nu reprezintă doar un nume de companie, ci însumează cele 20 de mărci proprii care inovează pentru a face sportul accesibil tuturor. Argumentele managerilor  in acest sens sunt urmatoarele :

“ Facem sportul accesibil asigurând preţuri mici, dar şi o exigenţă ridicată privind calitatea produselor noastre. Graţie magazinelor noastre simple, logisticii optimizate, a organizării eficiente şi a implicării permanente pentru reducerea costurilor reuşim să reducem preţurile produselor noastre.

Facem sportul accesibil printr-o gamă largă de produse care răspund tuturor nevoilor sportivilor graţie mărcilor noastre proprii (Mărcile Pasiune Decathlon), dar şi mărcilor internaţionale. La Decathlon inovăm în orice activitate: de la cercetare la vânzare, la concepţie, design, producţie şi logistică. Echipele celor 20 de Mărci Pasiune îşi pun toată energia şi talentul în slujba conceperii de produse tehnice, frumoase şi simple, întotdeauna la cel mai mic preţ posibil. Produsele noastre exclusive se adresează tuturor sportivilor, de la debutanţi la avansaţi.

VALORILE NOASTRE

Ca şi în celelalte ţări, în Decathlon România suntem uniţi de o cultură organizaţională puternică şi unică, susţinută de valorile noastre: vitalitatea şi responsabilitatea.

VITALITATE

Vitalitatea înseamnă viaţă, activitate intensă, energie, vigoare. Colaboratorii noştri sunt vitali pentru că sunt, înainte de toate, pozitivi şi plini de energie.Sunt entuziaşti, le place să inoveze, să creeze şi caută în permanenţă să progreseze şi să facă proiectele să evolueze.

RESPONSABILITATE

A fi responsabil înseamnă a lua decizii şi a acţiona pentru punerea în aplicare a acestora. Colaboratorii noştri îşi asumă impactul deciziilor luate asupra echipelor şi clienţilor lor. La Decathlon responsabilitatea înseamnă şi siguranţă pentru clienţii şi echipele noastre, în fiecare clipă.

COLABORATORII NOȘTRI

O echipă de sportivi pasionaţi la dispoziţia dvs.      Sportiv mulţumit, obiectiv îndeplinit!

Convingerea noastră este că pentru a avea clienţi foarte mulţumiţi trebuie să oferim sfaturi din partea sportivilor noştri practicanţi. De aceea, colaboratorii noştri practică în mod constant sport şi participă la formări pentru a fi la curent cu evoluţia produselor noastre.

MAGAZINELE NOASTRE

Facem sportul accesibil venind tot mai aproape de utilizatorii sportivi din întreaga ţară.

Am deschis 26 de magazine !

Decathlon Romania dispune si de PRODUCTIE , in Romania producandu-se articole precum biciclete, textile, si incaltaminte pentru practicarea diverselor sporturi.

Decathlon Romania dispune si de o platforma online noua care permite achizitionarea produselor online (decathlon.ro) , atat cu livrare la domiciliu cat si cu ridicare din puncte de colectare.

Totodata dispune in ROMANIA si de departament LOGISTICA , care aprovizioneaza pe langa cele 26 de magazine si tari precum GRECIA si BULGARIA.

DECATHLON CLUJ

Deschis în vara anului 2010, are acum după extindere  aproximativ  4900 mp și adună  în prezent peste 60 de sporturi sub același acoperiș.

Este situat în Centrul Comercial VIVO din CLUJ, la intrarea numărul 1.

Conducerea Decathlon Cluj este asigurată de domnul  Andrei Proca , director de magazin și  Bilasco Bogdan, managerul de operațiuni al magazinului și manager sportiv al departamentului SPORTURI COLECTIVE .

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.