Daiana, oficial la „U” !

iunie 6, 2020

Al doilea nume de pe lista transferurilor pentru sezonul viitor este Daiana Oneț.
Daiana este o jucătoare tânăra, născută în anul 2004, polivalentă, însă care s-a evidențiat și a confirmat jucând mijlocaș central.


Originară din Carei, județul Satu Mare, Daiana a debutat în fotbalul mare la Independența Baia Mare, sub comanda domnului profesor Liviu Ivasuc.
Transferul la Cluj Napoca, face parte din strategia clubului nostru de a avea în următoarele sezoane o generație tânăra valoroasă, bazată în mare parte pe sportive născute în anii 2003 – 2006.
Tînăra sportivă este componentă în cadrul   selecționatei U17 a Românie, care a obținut calificarea la Turul de Elită în acest an și alături de colegele ei de generație,  reprezintă un grup valoros, care cu siguranță va decide evoluția fotbalului feminin romanesc în viitori ani.

Despre Daiana, antrenorul primei echipe de la „U” Olimpia Cluj, domnul Iulian Szekely afirma :

„Este o jucătoare tânăra și cu certe calități, pentru postul de mijlocaș central. Am remarcat-o in 2018 la turneul final al CN de junioare U15, ca fiind o jucătoare pe care se vedea bucuria de a juca fotbal. Suntem într-o continuă căutare de tinere talente în Romania și Daiana este un plus al generației de jucătoare născute în anul 2004. De asemenea, deși avem multe senioare valoroase, poate face parte inclusiv din lotul pentru Champions League pentru acest sezon. „


Pentru site – ul oficial al clubului, odată cu parafarea înțelegerii, sportiva ne-a  declarat :
” Fotbalul pentru mine reprezintă o pasiune desăvârșită, dar în același timp și o provocare. Sunt mândră de realizările mele pe plan sportiv și în continuare o să îmi dau toată silința pentru a crește zi de zi pe plan sportiv și de a evolua la un nivel ridicat.
Activitatea mea ca jucătoare a început la Carei, la o echipă de băieți, urmând apoi în scurt timp transferul la Independența Baia Mare. Acum, sunt fericită că am putut promova valoric la Campioana României, „U” Olimpia Cluj și bineînteles mă gândesc să confirm, atât aici cât și la echipa Națională a României WU 17 .
Cu ocazia transferului la „U” Olimpia Cluj, țin să multumesc conducerii de la „U” Olimpia Cluj, pentru susținerea si increderea pe care mi-au acordat-o, dar și staff -ului tehnic și administrativ de la Independența Baia Mare pentru încrederea, susținerea și pregătirea de care am beneficiat până în prezent „.


Daiana Oneț va prelua la Cluj numărul 88, făcut celebru de Beatrice Tărășilă și sperăm într-o integrare rapidă la nivelul primei echipe.

Mulțumim și noi, Daiana Oneț, pentru alegere și îți dorim mult succes!

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.