”U” Olimpia Cluj începe anul 2019 cu staff tehnic feminin

decembrie 28, 2018

Finalul anului 2018 aduce o schimbare în viața clubului ”U” Olimpia Cluj, la nivelul primei echipe. Astfel, din ianuarie 2019, echipa de senioare, liderul Ligii I, va avea un staff tehnic exclusiv feminin, format din actuale și foste jucătoare. Acesta va avea următoarea componență:

Ioana Bortan – antrenor principal

Mara Bâtea, Selena Babb și Lavinia Boandă – antrenori secunzi

Mia Ganea – antrenor de portari

Mirel Albon va fi Director Tehnic, el coordonând activitatea antrenorilor de la toate echipele clubului, continuând și în funcția de Manager General.

„Prin această abordare a returului ne-am dorit să fim mai aproape de sportivele noastre, de modul lor de a fi, de a le întelege mai bine aspirațiile și de a le oferi o schimbare care să le motiveze pe viitor. Ioana Bortan este cea mai potrivită pentru această responsabilitate și cred într-o colaborare optimă cu domnul Albon pentru a obține rezultatele pe care ni le dorim cu toții. Obiectivele comune sunt legate de integrarea jucătoarelor tinere în angrenajul primei echipe, de a construi un colectiv unit care are același țel, obținerea de performanțe la Universitatea Olimpia Cluj. 
Suntem primul club din România care are un staff exclusiv feminin și cred că această deschidere și încredere trebuie să fie un exemplu și pentru ceilalți colegi de-ai mei.
Alături de Ioana, în staff o regăsim pe Mara Bâtea, clujeanca rămasă fidelă acestui club și care este parte semnificativă din istoria noastra. De asemenea, la propunerea Ioanei, antrenor de portari va fi Mia Ganea, cel mai bun portar al nostru din toate timpurile și care mă bucur din tot sufletul că a acceptat să se implice din nou în fotbal.  Nu în ultimul rând, Selena Babb, dar și Lavinia Boandă vor completa staff-ul echipei și cred cu tărie că fetele vor demonstra de ce sunt în stare!” a declarat președintele executiv, Alin Cioban.

„În primul rând, mulțumesc conducerii pentru încrederea acordată! Sunt onorată să antrenez echipa ”U” Olimpia Cluj și să preiau această funcție de la domnul Mirel Albon, care va rămâne aproape de echipă. Nu renunț la activitatea de jucătoare, voi încerca să îmbin cu succes cu partea de antrenorat. Sper să reușesc să ating profesionalismul în ambele poziții, iar dacă voi simți că nu merge, voi alege ce fac mai departe. În ceea ce privește grupul primei echipe, acesta este unul tânăr, dar am încredere că putem dezvolta și atinge performanțe notabile” a spus Ioana Bortan.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.