Claudia Pană este primul transfer al iernii

decembrie 29, 2018

Desemnată Cea mai bună jucătoare a Generației 2002 în cadrul Galei Fotbalului Feminin, Claudia Pană este primul transfer al ”U” Olimpiei Cluj în pauza de iarnă. Originară din Drăgănești-Olt, Claudia a jucat pentru CS Universitatea Alexandria și are multiple convocări în Naționala U17 de fotbal feminin a României.

„Visul meu este să am o carieră de succes atât ca fotbalistă, cât și ca antrenor mai apoi. Alegerea pe care am făcut-o, de a veni la Universitatea Olimpia Cluj, mă determină să cred în continuare în visul meu. Sunt foarte fericită că am semnat cu campioana României. Mă bucur că o să fiu împreună cu sportivele de la Cluj, deoarece apreciez mult talentul și munca lor. Am fost împreună cu cele de vârsta mea la Echipa Națională și am rămas prietene bune. Abia aștept să le cunosc pe toate.

Le mulțumesc celor de la Universitatea Alexandria pentru sprijin, sper să rămânem prieteni, iar  fetele de acolo o să îmi lipsească. O parte din mine niciodată nu va uita momentele plăcute… Vreau să îi mulțumesc de asemenea și domnului Croitoru, care m-a adus în fotbalul feminin. Le mulțumesc tuturor antrenorilor care și-au pus amprenta asupra mea, tuturor celor care cred în mine” a declarat Claudia Pană.

„Am remarcat-o pe Claudia la o competiție școlară la Craiova și de atunci am rămas în relații apropiate. Fiind mai aproape de casă, clubul din Alexandria părea potrivit pentru primii pași în fotbal, însă acum mă bucur enorm că a ajuns la Universitatea Olimpia Cluj. Este o jucătoare cu mare potențial și ceea ce mi-a plăcut foarte mult la ea, este faptul că ceea ce face, face cu plăcere. Sper din tot sufletul să facă performanță la Cluj!” a spus profesorul Matei Croitoru, cel care a descoperit-o pe Claudia.

„Claudia este o jucătoare tânără și de perspectivă. Munca și seriozitatea o pot ridica din punct de vedere sportiv, asta depinde numai de ea! Îi doresc succes și sper să avem o colaborare reușită” a declarat antrenoarea echipei ”U” Olimpia Cluj, Ioana Bortan.

Claudia Pană alături de Alin Cioban

„Negocierile cu Claudia au fost ușoare și au durat mai puțin decât mă așteptam, asta deoarece ambele părți avem același obiectiv: performanța. Mi-au făcut plăcere discuțiile cu familia ei, dar și modul realist în care o jucătoare de vârsta ei vede viitorul în sport. Inteligența nativă și educația de care a avut parte se potrivește perfect cu profilul de jucătoare căutat de noi. Mulțumesc clubului din Alexandria prin persoana d-lui Președinte Adrian Cioacă pentru deschiderea arătată, dar și domnului antrenor Matei Croitoru, cel care a descoperit-o și care i-a îndrumat primii pași spre fotbal. Începând de azi Claudia Pană este a noastră și asta mă face fericit, deoarece este considerată de toți antrenorii un talent cu mentalitate de învingător. Cu aducerea Claudiei la Cluj, în linia mediană a echipei va fi o concurență acerbă, de altfel singurul compartiment unde nu mai căutăm întăriri” a spus președintele Alin Cioban.

__

Foto: Mircea Roșca, Și fetele joacă fotbal

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.