Cerescu Cristina a semnat cu „U” Olimpia Cluj!

iulie 17, 2020
       Cunoscută în lumea fotbalului feminin drept o jucătoare profesionistă, foarte dedicată profesiei pe care și – a ales-o, Cristina a decis să accepte provocarea de a juca alături de campioanele de la Universitatea Olimpia Cluj. Jucătoarea, în vârstă de 25 de ani, este componentă a reprezentativei Moldovei de fotbal feminin și poate juca atât ca mijlocaș defensiv, cât și pe postul de fundaș.
A debutat la vârsta de 13 ani în Republica Moldova pentru echipa Rapid Criuleni, după care au urmat ani de acumulare de experiență la campiona Moldovei, Noroc Nimoreni, în România la Universitatea Galați, dar în special în Cipru alături de FC Famagusta Cyprus și apoi în Suedia la Smedjeabackens FK Damer.
Despre acest transfer, Alin Cioban Presedintele Executiv al clubului ne-a declarat:
” Încercăm să construim un lot competitiv calitativ, dar si numeric, cu soluții în fiecare compartiment, care să ne permită abordarea noului sezon cu partide în Champions League, dar și pentru echipele reprezentative ale României. O jucătoare de la Universitatea Olimpia Cluj ar putea avea 8-9 partide oficiale internationale în această toamnă, la care se adaugă și partide din competiția internă, fapt ce ne determină să luăm în calcul și alte oportunități de transfer. Sosirea Cristinei Cerescu la Cluj va aduce un plus de maturitate echipei și sunt convins că ne va ajuta în atingerea obiectivelor. Aștept să se integreze cât mai rapid în grup, să se acomodeze cu modul nostru de pregătire și să – și poată demonstra calitatea. „
Bine ai venit Cristina Cerescu, mult succes și cât mai multe realizări în tricoul alb – negru !

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.