Bling Imobiliare, alături de noi !

mai 5, 2023

Dezvoltarea de parteneriate în vederea susținerii activității sportivelor din cadrul grupelor de junioare, dar și pentru sprijinul  performanțele primei echipe, este o activitate  vitală pentru clubul Universitatea Olimpia Cluj .

Dacă ar fi să definim într-un singur cuvânt principiul   care a adus alături de noi parteneri din zona de business, acel cuvânt ar fi cu siguranță : ÎNCREDERE .

În primul rând activitatea noastră, a clubului de fotbal feminin, trebuie să genereze încredere, pentru părinții care vin hotărâți să susțină fetele pentru practicarea fotbalului feminin, apoi pentru sportivele care dezvoltă activitatea de performanță la nivelul primei echipe și nu în ultimul rând  încrederea trebuie să fie  generată de profesionalismul staff-ului tehnic și administrativ .

Parteneri nostri, în unanimitate își dezvoltă afacerile punând accent pe încrederea în valoarea serviciilor, în calitatea produsului oferit și în valoarea profesională a angajaților  .

Astfel, Schuller Eh`klar, Union Medical, Decathlon, Atletic Med, 7 Usi și Avastar gestionează strategii de dezvoltare bazate pe încredere.

Îi întâlniți în materiale de promovare la nivel național, în zona târgurilor de business, în recomandările celor care i-au vizitat, iar acum  spre bucuria noastră, în toată activitatea clubului Universitatea Olimpia Cluj.

Astăzi, ne bucurăm să anunțăm un  nou partener de ÎNCREDERE, agenția BLING Imobiliare .

Despre acest nou parteneriat, domnul Alin Cioban, Președintele Executiv al clubului a declarat :

“ Am gasit foarte rapid puncte comune în dezvoltarea activităților celor două părți, fapt ce a dus la semnarea unui parteneriat prin care să ne sprijinim reciproc. Pe de o parte, BLING Imobiliare  este o agentie cu sediul în Florești și va avea garanția noastră ca fiind un partener de încredere pentru oricine dorește să tranzacționeze proprietăți, iar pe de altă parte, clubul nostru va beneficia de sprijinul financiar oferit de companie în urma acestor tranzacții.

Sper ca expunerea mediatică de care vor beneficia toți partenerii nostri să contribuie decisiv în dezvoltarea propriilor afaceri. Acest lucru îmi doresc și pentru BLING Imobiliare și sunt convins că astfel,  o să avem un parteneriat de durată.

Solicitând să se definească în câteva cuvinte, BLING Imobiliare  a ales ,,eficiență, transparență și  căutare individualizată”.

Este o companie cu viziune ce și-a găsit propriul loc în industria imobiliară și s-a specializat în intermedierea și consultanța imobiliară. Agenții companiei  cu o vastă pregătire și o amplă experiență în domeniul tranzacțiilor imobiliare stau la dispoziție oricui pentru vânzarea, cumpărarea și închirierea de proprietăți imobiliare.

Serviciile sunt  axate  pe oferirea de servicii calitative în concordanță cu nevoile clientului. Eficiența și profesionalismul sunt două dintre atributele standard în , agenția BLING Imobiliare .

De altfel, putem spune că agenția a luat naștere din dorința de a ne aduce aportul concretizarea unor vise locuibile printr-o identificare și tranzacționare potrivită fiecărei căutări și din bucuria de a relaționa eficient cu oamenii.

Sunt pasionați de munca lor  și se  concentrează  pe obținerea de rezultate pozitive pentru clienți.  Puteți descoperi  o echipă de experți cu o vastă experiență în domeniu, care își dedică timpul și energia pentru a oferi servicii de înaltă calitate. Fiecare membru al echipei  este specializat într-un anumit domeniu, astfel încât compania  poate oferi cele mai bune servicii în fiecare etapă a tranzacției.

Domnii : Vlad  Nica și Miron Adrian, acționarii agenției Bling Imobiliare, ne-au descris în câteva cuvinte activitatea lor astfel  :

Suntem o companie orientată către clienți și ne străduim să  oferim cele mai bune soluții imobiliare. Suntem parteneri de încredere fie că sunteți în căutarea unei locuințe, fie că doriți să vindeți sau să închiriați o proprietate. Echipa noastră vă va ghida întregul proces și vă va oferi suport în fiecare etapă.

Oferim de asemenea consultanță temeinică atât pentru alegerea unui ,,acasă’’, cât și pentru găsirea unei investiții profitabile.

Fiecare casă are o poveste de spus. Lasați-ne să vă ajutăm să gasiți casa care va spune povestea dumneavoastră.”

Mobil: 0364 808 888

Email: blingimobiliare@gmail.com

 

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.