Victorii la scor de ziua antrenorului

Etapa a II-a a Superligii la fotbal feminin, din 27 octombrie 2015, a adus în fața Olimpiei Cluj foarte tânăra și ambițioasa echipă, Heniu Prundu-Bârgăului.

Jocul a fost dominat de echipa clujeană, pe toată durata, iar publicul numeros prezent în tribunele stadionului a putut să vadă goluri multe și spectaculoase.

Clujencele au marcat în total 11 goluri și au dedicat victoria de la Prundu Bârgăului antrenorului Mirel Albon, care și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere.

Pentru această partidă, „olimpicele” nu s-au putut baza pe 5 jucătoare de bază (Vătafu, Ganea, Lunca, Tărășilă și Popa) care au rămas la Cluj, fiind accidentate.

Olimpia: Boandă – Nagy, Olar, Havriștiuc, Meluță, – Giurgiu (46’ Dinescu), Bortan (46’ Indrei), Carp – Voicu, Bâtea, Ciolacu.

Heniu Prundu Bargaului: Toma- Tisa, Pop, Archiudean (59’ Tonea), Ștef – Pantea, Lovenberger D., Sotropa, Vaman – Lovenberger A., Pavan.

Au marcat: Giurgiu (5’), Bâtea (13’, 30’, 58’), Ciolacu (21,40,87) – foto, Olar (45’), Dinescu (53’, 68’), Carp (84’)

Mihaela Ciolacu

Cartonașe galbene: Tonea (77′)

Tot astăzi și-au făcut debutul stagional și jucătoarele de la Olimpia 2, în jocul câștigat în deplasare cu 4-1 împotriva noii prezențe în Liga I feminin, Juniorul Satu-Mare.

Alte rezultate din Superligă: 

ASA Târgu Mureș – Navobi Iași 4-0

Fair Play București – Independența Baia Mare 3-1

Real Craiova – Vasas Femina Odorheiu Secuiesc 5-1

În etapa următoare ,din 4 octombrie, la Baza Sportivă Ardealu va avea loc un inedit cuplaj fotbalistic, și anume, se vor întâlni Olimpia Cluj cu Real Craiova în Superliga, în timp ce în Liga 1 se vor duela echipele secunde ale celor două cluburi, Olimpia 2 și Real 2.

Foto : Gábor István-Gábor

_DSC6468

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.