Victorie și acasă și în deplasare

Ambele echipe ale Olimpiei au jucat în acest week-end, de la aceeași oră, însă în orașe diferite, în cadrul etapei a VII-a din Superligă și din Liga I.

Olimpia I a jucat în deplasare la București, iar Olimpia 2 acasă cu Sporting Lugas, ambele partide terminându-se cu victoria clujencelor.

În timp de prima echipă a câștigat cu Fair Play doar cu 4-0 (2-0), echipa a doua a Olimpiei a zdrobit Lugas-ul cu 12-0 7-0).

Pentru Olimpia I au jucat: Ganea (72′ Boandă) – Meluță, Olar, Havriștiuc, Indrei (65′ Desmerean) – Carp, Tărășilă, Vătafu, Popa (62′ Negrea) – Ciolacu, Lunca.

Au marcat: Ciolacu (19′, 48′), Havriștiuc (33′), Lunca (64′).

Din formația de bază a primei echipe au lipsit Bortan, Voicu, Giurgiu, Bâtea și Corduneanu, care au fost menajate de antrenorul Mirel Albon.

Pentru Olimpia II au jucat: Dârle – Iosif, Moraru, Grecu, Lipotean (Bularca 55) – Mateș (Borcean 65), Borodi, Zăhan – Rusu, Negrea, Motioc.

Trei jucătoare au fost la primul gol pentru echipa a doua, una dintre ele fiind chiar portarul, Dârle Georgiana, care a marcat în minutul 89 din penalty. Motioc India și Negrea Flaviana au fost celelalte două jucătoare care după doar câteva jocuri la Olimpia 2, au reușit să confirme și să marcheze. Negrea (11′, 17′, 35′, 55′), Motioc (41′, 43′, 68′).

Au mai marcat: Mateș (4′), Rusu (39′), Moraru (52′, 79′).

 

Alte rezultate din Superligă:

ASA Târgu Mureș – ACS Heniu Prundu Bârgăului 6-0

Vasas Femina Odorheiu Secuiesc – Navobi Iași 1-2

Independența Baia Mare – Real Craiova 0-1

 

 Alte rezultate din Liga I, Seria II:

Junioru Satu Mare – Nuova Mama Mia Becichiresu Mic 2-2

FC Hunedoara – Olimpia Star 0-0

 

În etapa a VIII-a, Olimpia II va juca în deplasare la CS Ineu, în timp ce Olimpia I va disputa derby-ul Superligii la Târgu Mureș, cu ASA. Partidele vor avea loc în 15 noiembrie, de la ora 11:00.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.