Victorie la Iași și debut cu gol pentru Carmen Ciobanu

Astăzi, 17.02.2015, de la ora 15:00 Olimpia a jucat un meci mical în Copou (Iași) în compania liderului Ligii I, Seria 2, Navobi Iași.

Partida a fost una dinamică, cu ocazii de ambele părți în prima repriză, întrucât antrenorul Mirel Albon a aliniat un prim 11 cu 8 jucătoare junioare de la echipa a 2-a, care sunt în vizorul acestuia pentru a face pasul oficial către prima echipă.

Astfel, scorul la pauză a fost 2-0 pentru Campioana României, golurile fiind marcate de Indrei (24′) și Popa (31′).

Din cauza unei recidivări a unei vechi accidentări, Bâtea a fost înlocuită de Vătafu în minutul 30, restul schimbărilor făcându-se la pauză, în locul jucătoarelor tinere intrând „veteranele” Manie, Corniciuc , Lunca , Corduneanu și Boandă.

11’le  Olimpiei de după pauză a dominat întreaga repriză și a reusit să mai înscrie 3 goluri în poarta lui Cojocaru prin Giurgiu (82′), Corduneanu (90′) și un gol de debut al lui Carmen Ciobanu marcat în minutul 85′.

” În primul rând este o onoare pentru mine că am ajuns să joc pentru Campioana României și că mi-am adus aportul la această victorie de astăzi. Îmi doresc să joc cât mai mult în echipamentul Olimpiei si sper că acest gol să imi dea mai multă încredere în mine pe viitor.” a declarat Carmen Ciobanu la sfârșitul jocului.

Scor final : Navobi Iași – Olimpia UT Cluj-Napoca 0-5 (0-2)

HENIU-OLIMPIA amical

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.