Victorie în primul meci din Play-off

Duminică, 19 Aprilie 2015, Olimpia UT Cluj-Napoca a disputat primul meci din play-off-ul Superligii.

Meciul disputat la Baza Sportivă Unirea (Mănăștur) împotriva echipei din Prundu Bârgăului s-a încheiat cu o victorie clară pentru clujence.

Partida a fost una disputată, cu un ritm de joc alert, cu ocazii de ambele părți, însă clujencele au pătruns de mai multe ori prin blocul defensiv foarte compact si organizat al bârgăuancelor, reușind să înscrie de cinci ori; de patru ori în prima repriză și doar o dată în repriza secundă.

Pentru acest joc antrenorul Olimpiei, Mirel Albon s-a putut baza pe majoritatea titularelor, revenind și Christine Manie(foto) de la Naționala Camerunului, cu excepția Andreei Corduneanu care este în continuare accidentată.

Pentru Olimpia au jucat: Ganea (Boandă 70′) – Desmerean, Olar, Manie (Carp 80′), Giurgiu – Bortan (Mera 85′), Ciolacu, Vătafu – Bâtea, Lunca, Voicu (Indrei 46′).

Pentru Heniu Prundu Bârgăului au jucat: Toma – Pop, Vasile, Neacșu, Mirică (Tisa 89′) – Stroia (Nica 82′), Filler, Lovenberger (Rognean 72′), Deca, Cosma – Ștef (Lauruc 63′).

Au marcat: Ciolacu (4′; 33′), Bâtea (27′), Lunca (40′) și Indrei (51′).

Olimpicele vor disputa următorul meci din play-off în deplasare la Craiova, în 27 Aprilie de la ora 11:00, urmând ca doar după două zile, în 29 Aprilie de la ora 14:00, să primească vizita echipei din eșalonul secund, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc pentru a disputa partida din cadrul sferturilor Cupei României.

Fotbal F - Play Off - Olimpia UT Cluj - Heniu Prundu Bargaului 5-0 (4-0)

olimpia-heniu 5-0

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.