Vago și Pinczi s-au transferat

După un an alături de Olimpia, Fanny Vago și Anita Pinczi, jucătoarele transferate la începutul anului 2014 din Ungaria au făcut următorul pas în cariera lor, părăsind Clujul la începutul acestui an.

Fostul mijlocaș central al Olimpiei, Fanny, v-a juca din acest retur pentru echipa de pe primul loc din Austria, FSK Sankt Polten Spratzern, iar Anita va juca la Dorogi Egyetertes, echipă aflată pe locul 4 în prima ligă a Ungariei.

Întrebat ce părere are despre plecarea celor două jucătoare, Președintele Executiv al Olimpiei, Alin Cioban a declarat că le vor simți lipsa, însă echipa dispune de soluții pentru înlocuirea lor.

„Din respect pentru Fanny si Anita, trebuie sa fiu corect si sa spun ca plecarea lor lasa un gol  in  sufletul  nostru,  al  tuturor,  deoarece  au  facut  parte  din  familie  si  le-am apreciat atat din punct de vedere sportiv, cat si al conduitei morale.

Totusi, sincer va spun ca daca nu credeam ca avem solutii suficiente, cu siguranta nu plecau.

Evolutia fetelor de la echipa a doua, precum si cresterea in forma a unor jucatoareprecum Ciolacu sau Batea, sunt sperante pentru viitor.

Nu ascund faptul ca ne mai dorim intariri in toate liniile si ca sunt discutii in acest sens cu sportive din strainatate, insa trebuie sa evaluam corect pretentiile financiare, potentialul lor, dar si faptul ca ne dorim o stabilitate la nivelul grupului. Spun acest lucru, deoarece o jucatoare care vine la Olimpia trebuie sa aiba un anumit profil.”

 

În concluzie, am vrea să le dorim multă baftă Anitei și lui Fanny la noile lor echipe!

 

vago fanny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.