Ultimele victorii în campionat din acest an

Ambele echipe ale Olimpiei au jucat în acest week-end ultimele partide în campionat din acest an.

Echipa mare a întâmpinat condiții grele pentru disputarea unui joc de fotbal la Craiova, însă a reușit să câștige cu 2 la 0 prin reușitele lui Voicu și Havriștiuc. Partida a contat pentru etapa a 10-a din cadrul Superligii de fotbal feminin.

Olimpia 2 a primit vizita nou înființatei FC Hunedoara și a realizat scorul etapei cu ocupanta locului 2 din seria a II-a. Junioarele Olimpiei au înscris nu mai puțin de 13 goluri până la pauză, însă nu cu ghinion, întrucât după pauză au mai marcat de patru ori, stabilind scorul final la 17-o.

Pentru Olimpia 2 au jucat: Dârle (46′ Salamon ) – Desmerean, Grecu, David (62′ Negrea F.), Popa (46′ Motioc), Nagy, Ciobanu C, Indrei (cpt.), Negrea O, Borodi, Carp (62′ Chis).

FC Hunedoara: Ștefan (46′ Conchi) – Frangolea, Tomesc(46′ Bălușe), Marina, Zaiti (46′ Ionescu), Niculescu, Moise(46′ Blaga), Juhos (46′ Sucilă), Nemțuc, Predoi, Moraru.

Atacantul Olimpiei, Loredana Popa (foto) a reușit să înscrie 9 din cele 17 goluri și a asistat la alte două faze în care a înscris Oana Negrea. Suferința sportivelor de la Hunedoara a fost curmată de tehnicianul Olimpiei 2, Marius Feșnic care a înlocuit-o pe Loredana la pauză cu India Motioc.

popa loredana

Au marcat: Popa (7′, 9′, 10′, 17′, 18′, 20′, 22′, 31′, 44′), Carp (14′, 38′, 62′), Negrea O.(29′, 33′, 64′), Indrei (74′), Motioc (81′).

Ambele echipe mai au de disputat doar un meci până la vacanț, însă nu în campionat, ci în Cupa României. Olimpia I va juca în deplasare, dar tot în Cluj, la nou înființata Olimpic Star Cluj, în timp ce Olimpia II va avea o misiune grea, acasă, cu vicecampioana și finalista Cupei din sezonul trecut, ASA Târgu Mureș. Ambele dueluri se vor desfășura la Baza Sportivă Ardealul, mâine, 9 decembrie de la ora 11:00 respectiv 13:00.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.