Turneu amical în Polonia

După perioada de pregătire fizică intensă, care a avut loc din  8 până în 27 Ianuarie  2015 la Cluj, perioada în care campioanele României la fotbal feminin au introdus elemente noi în pregătirea lor și anume
practicarea unor sporturi complementare (judo, basket, TRX, cycling), Olimpia va continua cu o serie de meciuri de pregătire în Polonia.

Turneul amical internațional la care va participa Olimpia se va desfățura în perioada 28 – 4 februarie, și vor participa alături de reprezentanta României, campioana Poloniei, Konin Medyk și încă 2 echipe din Polonia din primul eșalon.

 

Nu este pentru prima oară când Olimpia întâlnește campioana Poloniei, aceasta participând în vara anului trecut la o partida amicala care s-a desfasurat în Cluj-Napoca pe terenul Clujana, partidă la sfârșitul căreia Konin a ieșit învingătoare cu scorul de 3-1, golul olimpicelor fiind marcat de Andreea Voicu din penalty.

Imediat după întoarcerea din Polonia, clujencele se vor opri direct la Târgu Mureș, unde va avea loc un alt turneu internațional organizat de vice-campioana României la fotbal feminin, ASA, în perioada 5-9 Ianuarie.

Alături de Olimpia și ASA Târgu Mureș vor mai participă 2 echipe din Ungaria, Astra Hungary FC Budapesta (locul 3) și Ujpest TE Budapesta (locul 7), ambele din prima liga.

 

Lotul care a făcut deplasarea în Polonia:

Olimpia grup 786x401

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.