Transfer pe ultima sută de metri

După ce în perioada 18-22 februarie 2015 a participat împreună cu Olimpia la meciurile amicale disputate împotriva Reprezentativei Moldovei de Fotbal Feminin, Rahela Gangal de la echipa Navobi Iași, a confirmat în cele două partide că este o jucătoare talentată și de perspectivă, atrăgându-i atenția antrenorului Mirel Albon.

Astfel, conducerea clubului a ajuns la un consens cu jucătoarea și clubul Navobi, urmând ca Rahela să evolueze pentru Olimpia Cluj începând din acest retur.

Mijlocașul în vârstă de 19 de ani, născută în județul Iași, joacă fotbal de mică, însă în cadru organizat doar din 2011 la echipa de pe primul loc din Liga I Feminin, Seria 2, Navobi Iași.

Talentul ei a fost remarcat și de selecționerii Echipelor Naționale de Fotbal Feminin, fiind astfel convocată la U19 în repetate rânduri pentru partide amicale și oficiale și la Echipa Națională de Senioare (două selecții).

Întrebat de ultima achiziție, Președintele Olimpiei,  Alin Cioban a declarat :

„Prestația  jucătoarei Rahela Gangal la Echipa Națională de senioare, precum și evoluția în partidele de verificare realizate de Olimpia în Republica Moldova, m-au determinat să finalizez  negocierile avute încă din vara anului 2014 cu dl Ambrosie , Președintele echipei Navobi Iași.

Rahela, datorită caracterului pe care-l știm deja,  este o jucătoare care cu siguranță își va croi un drum frumos în fotbalulul feminin, iar acest moment sper să fie de bun augur pentru ambele părți.

Doresc să mulțumesc clubului Navobi pentru colaborare și  pentru deschiderea avută în relațiile cu Olimpia Cluj.”

 

FRANCE SOCCER WOMEN UEFA UNDER19 FRANCE VS ROMANIA

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.