Transfer de senzație pentru Olimpia Cluj!

În vederea perfectării lotului de 18 jucătoare ce vor aborda sezonul de Champions League, Olimpia Cluj-Napoca a reușit vineri seara să obțină semnătura Roxanei Oprea, portarul echipei St. Pölten, campioana Austriei, dar și unul dintre cei doi portari din lotul echipei naționale de fotbal feminin a României.

Foto: Dan Porcutan / servusphoto.smugmug.com
Roxana Oprea a declarat că a ales să vină la Olimpia Cluj pentru că este o echipă bună, tânără și pentru că deja se cunoaște cu majoritate jucătoarelor care sunt colege și la echipa națională.
„Am ales Olimpia pentru că este o echipă bună, echipă tânără, cu majoritatea suntem colege la națională dar și prietene. Sper să pot ajuta în Champions League dar și în campionat”, a declarat Roxana Oprea. Ea deja s-a familiarizat cu condițiile de la Cluj despre care spune: „Condițiile sunt surprinzătoare! Chiar sunt condiții foarte bune, sală de TRX, sala de forță, terenul de joc și de antrenament bun, sunt plăcut surprinsă…”.
Despre meciurile din Champions League, Roxana este încrezătoare într-o victorie. „Dacă am să mă pregătesc bine cred că putem opta pentru o calificare”, a afirmat Roxana Oprea.

Președintele executiv al clubului Olimpia Cluj-Napoca, Alin Cioban, a declarat că Roxana Oprea este portarul pe care și-l dorea echipa.
„Roxana Oprea este transferul de care aveam nevoie pentru Champions League, dar și pentru campionat. Am avut discuții și cu alți portari, însă mă bucur din tot sufletul că Roxana Oprea a ajuns la noi. Mă bucur pentru că îi cunosc valoarea și știu că este un portar de înaltă clasă. În același timp știu că Roxana vine dintr-o familie de sportive, Olivia, sora ei, a mai jucat pentru Olimpia Cluj și pot spune că ne-am îndrăgostit cu toții de modul ei și felul ei de a fi. Așa că nu o avem pe Olivia dar o avem pe Roxana, sper să ne ajute pe viitor la Champions League și să se simtă bine la Cluj.
La St. Pölten joacă și Fany Vago care a fost la Olimpia Cluj, este o echipă de clasă, este un atu pentru că știu că este pregătită însă marele ei atu este că a venit la Olimpia. Spun acest lucru pentru că Echipa Națională va avea nevoie în toamnă și de Andreea Părăluță dar și de Roxana Oprea”, a declarat Alin Cioban.

Medalion:
Nume: Roxana Mihaela Oprea
Poziție de joc: Portar
Data nașterii: 4 decembrie 1988 (Târgoviște)
Număr de pe tricou: #31

Roxana Oprea a mai evoluat pentru echipele: Zhinocha Liha (Ucraina), Amazones Dramas (Grecia) și FSK St. Pölten-Spratzern (Austria)
A cucerit: Titlul de campioană în Grecia, cu Amazones Dramas (2014/2015) și Titlul de campioană în Austria, cu FSK St. Pölten-Spratzern (2015/2016)

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.