Spectacol și victorie în meciul cu Independeța Baia Mare

Ultimul meci amical înainte de reînceperea partidelor din Superligă a adus față în față formațiile Olimpia Cluj-Napoca și Independența Baia Mare, într-un meci amical, scor 11-1.

Meci amical intre Olimpia Cluj-Napoca (ROU) si Independenta Baia Mare (ROU)

 

Jucătoarele noastre au făcut un adevărat recital de goluri cu adevărat spectaculoase în meciul disputat, sâmbătă, la Baza Sportivă „Ardealul” din Cluj-Napoca.

După o primă jumătate de repriză în care cele două echipe s-au tatonat, ajungând fiecare la poarta echipei adverse, echipa antrenată de Mirel Albon a reușit să concretizeze o fază prin execuția jucătoarei Mara Bâtea deschizând scorul pentru Olimpia Cluj-Napoca.

Clujencele nu au stat mult pe gânduri, iar Mihaela Ciolacu a concretizat și ea două goluri ducând scorul la 3-0.

Spectacolul fotbalistic a fost deschis de Adina Giurgiu care a marcat un gol superb cu călcâiul de la 15 metri, urmată de al doilea gol al clujencei Mara Bâtea care a marcat după o pasă perfectă primită în care de la colega din atac Mihaela Ciolacu, ducând scorul la pauză la 5-0 pentru echipa noastră.

În partea a doua a partidei Ciolacu a mărit scorul la 6-0 după care Alexandra Lunca le-a arătat băimărencelor cum se joacă la Cluj cu o dublă marcată în poarta oaspetelor.

Mijlocașul de extremă dreaptă, Andreea Corduneanu, a reușit să o dea pe spate la propriu pe portarul echipei din Baia Mare cu o superbă execuție de la 30 de metri, scor 9-0.

Jucătoarea împrumutată până în vară de la Olimpia Cluj-Napoca la Independenta Baia Mare, Diana Grecu, a marcat unicul gol pentru echipa oaspete cu o minge plasată de la 20 de metri.

Meciul a fost închis de jucătoarele Olimpiei Cluj-Napoca cu golurile Cristinei Carp și Adinei Giurgiu, ultima marcând în poarta băimărencelor dintr-o lovitură liberă de la marginea careului mare, scor final 11-1.

După această partidă, 12 sportive ale clubului nostru, (Corduneanu, Giurgiu, Olar, Havriștiuc, Meluța, Tărășilă, Bortan, Vătafu, Voicu, Lunca, Bâtea și Ciolacu) vor face deplasarea la București în vederea susținerii unei partide amicale în compania naționalei Spaniei, pe data de 4 martie, de la ora 16:00, la Baza Sportivă de la Mogoșoaia. De la București, fetele vor pleca la Iași acolo unde, duminică, 6 martie, Olimpia Cluj-Napoca va întâlni formația Navobi Iași, echipă aflată pe locul 3, într-un meci din etapa a 11-a a Suprligii de fotbal feminin, prima etapă din 2016.

 

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.