Scriem istorie cu titlul numărul 8

Olimpia Cluj-Napoca a câștigat un nou titlu de campioană, dominând întreg sezonul 2017-2018. A mai rămas un singur meci de jucat, cel de sâmbătă cu Heniu Prundu Bârgăului, la sfârșitul căruia începe sărbătoarea celui de-al optulea titlu consecutiv. Odată cu acest titlu, Olimpia Cluj scrie istorie în fotbalul românesc, nicio echipă (feminină sau masculină) neavând un astfel de palmares, câștigarea a opt titluri consecutive! 

olimpia-cluj-decernare-premii-2018

Suntem mândri de ceea ce am realizat în toți acești ani, suntem mândri de jucătoare și de staff-ul tehnic, iar obiectivul nostru este să continuăm pe același drum!

Anul trecut, după ce am reușit din nou eventul – Campionat + Cupă, am spus că probabil știrea care ar face senzație ar fi când nu am mai cuceri trofee. S-a adeverit acest lucru anul acesta, când am fost eliminați din Cupa României. Dar nu ne lăsăm afectați de ”cancan-uri”, știm cine suntem și ce avem de făcut.

Acestea fiind zise, ne face onoare să evidențiem jucătoarele care au adus un nou titlu în orașul de pe Someș:

Lavinia Boandă – portar

Ekaterina Ulasevich – portar

Szidónia Salamon – portar

Melinda Nagy – fundaș

Teodora Meluță – fundaș

Daiana Mureșan – fundaș

Adela Iosif – fundaș

Bianca Borcean – fundaș

Daria Răileanu – fundaș

Ioana Bortan – mijlocaș

Raluca Borodi – mijlocaș

Mihaela Ciolacu – mijlocaș

Daniela Mateș – mijlocaș

Ioana Bălăceanu – mijlocaș

Beatrice Tărășilă – mijlocaș

Roxana Mirea – mijlocaș

Cristina Carp – atacant

Mara Bâtea – atacant

Andreea Voicu – atacant

Priscilla Hagan – atacant

Oana Negrea – atacant

Flaviana Negrea – atacant

Au mai jucat pentru Olimpia în acest sezon: Jillian McVicker, Hannah Leinert, Ștefania Vătafu, Adina Giurgiu, Alexandra Lunca.

Premierea jucătoarelor și a antrenorilor va avea loc sâmbătă, 26 mai, imediat după ultima partidă din acest sezon, Olimpia Cluj – Heniu Prundu Bârgăului (începe la ora 11:00) și va fi realizată de către Miodrag Belodedici și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Așteptăm suporterii și toți oamenii apropiați Olimpiei Cluj să sărbătorească alături de noi!

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.