Remiză cu Echipa Presei

Duminică, 22 martie 2015, Olimpia a înlocuit meciul anulat cu CFR Timișoara cu un meci demonstrativ cu Echipa presei și bloggerilor clujeni.

Cu un lot restrâns din cauza accidentărilor și numeroaselor convocări la Echipele Naționale, olimpicele au remizat cu selecționata presei clujene, meciul fiind unul echilibrat și spectaculos ,dacă ar fi să ne luăm după scor : 5-5 .

Echipa presei a fost încântată de jocul fetelor si a ținut să le multumească pentru duminica plăcută petrecută împreună prin fotbal.

„Dacă mai exista cineva din presa clujeană care îndrăznea să spună că fetele nu știu juca fotbalul ăsta al nostru, „bărbătesc”, după un meci în care de multe ori n-am înteles unde sunt mingea și poarta adversă, orice prejudecată s-a risipit. Le mulțumim fetelor că ne-au tratat cu blândețe și le dorim multă baftă pe mai departe” a declarat la finalul jocului Emil Moldovan, redactor la StirideSport.

Echipa Olimpiei: Ganea (↑↓Boandă) – Mera (↑↓Corduneanu), Olar, Desmerean, Negrea (↑↓Mateș)- Bortan, Vătafu, Voicu – Giurgiu, Lunca, Bâtea.

Pentru Olimpia au marcat: Andreea Voicu – 3 goluri, Alexandra Lunca -1 gol, Ștefania Vătafu – 1 gol.

Echipa presei a avut în componență 17 jucători dintre care au marcat: Emil Moldovan – 1 gol, Vali Schiopu – 1 gol, Florin Pop – 1 gol si Daniel Oltean – 2 goluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.