Primul transfer pentru Champions League: Annie Wickett din SUA

Fundașul lateral Annie Wickett este primul transfer al verii pentru noul sezon de Champions League! 

annie-wickett

După ce a absolvit University of Connecticut, Annie, în vârstă de 24 de ani, a acumulat experiență în Women’s Premier Soccer League, jucând pentru echipe precum Boston Breakers, cu care a câștigat titlul de campioană națională, sau Washington Spirit, cu care a devenit campioană a WPSL Colonial Conference. 

Annie Wickett, care a semnat pe un sezon cu ”U” Olimpia Cluj, a ajuns la Cluj-Napoca și s-a alăturat lotului, efectuând deja câteva antrenamente alături de echipă. 

annie-wickett-olimpia-cluj1

„Sunt foarte încântată să îmi încep călătoria fotbalistică internațională la ”U” Olimpia Cluj. Sunt fericită că m-am alăturat acestui club și aștept cu nerăbdare experiența de a juca în UEFA Women’s Champions League. Primele antrenamente cu echipa au decurs foarte bine, atât jucătoarele, cât și staff-ul fiind extrem de primitori. Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a mă dezvolta profesional într-o echipă atât de pasionată și într-un mediu atât de susținător. În timpul petrecut aici, vreau să învăț cât mai multe despre istoria Clujului și cultura României. De asemenea, abia aștept să mă plimb prin oraș și să gust mâncăruri tradiționale românești” a declarat Annie Wickett.

„Avem deja patru noi transferuri pe care o să le anunțăm începând cu săptămâna aceasta, pe măsură ce vor ajunge la Cluj. Toate au fost de acord cu legitimarea nu doar pentru Champions League, ci pentru întregul sezon. Totul depinde și de performanțele pe care o să le obținem în Champions League. Prima sosită este Annie, fundaș lateral din SUA, care o să ne ajute mult cu experiența, determinarea și mentalitatea specifică americancelor, țara campioanelor mondiale” a spus președintele Alin Cioban.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.