Primul meci de verificare din perioada de pregătire

După un drum de 700 de km, ieri 24 iulie, în jurul orei 16:00, „olimpicele” au ajuns  în cantonamentul din Austria de la Heiligenkreuz.

Imediat după ce au ajuns, campioanele și-au reluat programul de pregătire fizică foarte încărcat, început la Vatra Dornei, având două antrenamente înaintea primului lor joc amical din acest stagiu de pregătire.

Primul antrenament a fost imediat după sosirea în baza sportivă de la Heiligenkreuz, de la ora 18:30, iar al doilea, a doua zi dimineață, de la ora 10:00, ambele de aproximativ 90 minute.

După antrenamentul de dimineață, după-amiază a urmat jocul amical împotriva ocupantei locului 3 din prima ligă feminină a Austriei, SK Sturm Graz.

În jocul împotriva „bronzului” din campionatul Austriei 2014-2015, SK Sturm Graz, clujencele au dominat teritorial jocul și, deși au avut un număr mai mare de ocazii, scorul final a fost 2-2, după ce austriecele au condus cu 2-0.

Olimpia - cantonament Austria
Antrenorii Mirel Albon, Iulian Szekely și Marius Feșnic au folosit toate cele 19 jucătoare (foto):

Ganea (69′ Boandă) – Corduneanu (46′ Meluță), Olar, Havriștiuc (59′ Desmerean), Giurgiu (59′ Indrei) – Bâtea, Bortan, Ciolacu (59′ Popa), Carp (46′ Lunca) – Voicu (69′ Dinescu), Vătafu (88′ Tărășilă).

Pentru Olimpia au marcat: Bortan și Vătafu.

Clujencele vor mai petrece încă 5 zile în Austria, timp în care vor mai juca două meciuri amicale. Primul va fi împotriva campioanei Poloniei, Konin Medyk, în 26 iulie de la ora 18:00, echipă cu care Olimpia a mai jucat în trecut, iar al doilea în 28 iulie împotriva echipei din prima ligă feminină a Austriei, FC Sudburgenland.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.