Prima repetiție pentru olimpice are loc în acest weekend

Echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj-Napoca se pregătește intens pentru meciurile de luna viitoare din Champions League. După ce au efectuat un amplu cantonament la Cheile Grădiștii, clujencele vor întâlni în acest sfârșit de săptămână apriga echipă din Serbia, Steaua Roșie Belgrad, în două meciuri amicale.

Vineri, 22 iulie, de la ora 18:00, și duminică, 24 iulie, de la ora 10:00, jucătoarele echipe Olimpia Cluj-Napoca vor juca, pe terenul de la Baza Sportivă „Ardealul” din Someșeni, împotriva formației din Belgrad. Aceste două meciuri sunt primele dintr-un lung șir de meciuri de pregătire pe care le vor avea jucătoarele clujence înainte de partidele din Polonia din cadrul UEFA Women’s Champions League.

După aceste două meciuri, fetele selecționate la lotul național vor pleca într-un cantonament la Balaton Cup. urmând ca în data de 30 iulie echipa se reunească la Budapesta, iar o zi mai târziu să ajungă la Graz, în Austria, unde va avea loc un alt meci amical, de la ora 16:00, cu echipa locală Sturm Graz.

Din data de 31 iulie seara echipa va intra în cantonament la munte la Mallnitz. Aici echipa va disputa două meciuri de pregătire cu echipe din Liga 1 din Austria. Pe data de 7 august echipa se va deplasa în Slovenia unde va avea loc al patrulea amical cu Pomorie, după echipa va reveni la Cluj în jurul datei de 8 august.

Echipa va pleca pe data de 21 august în Polonia unde vor avea loc meciurile din Champions League începând pe data de 23 august. Meciurile din Champions League vor fi transmise live de către echipa gazdă.

În urma tragerii la sorți, echipa Olimpia Cluj-Napoca va întâlni în Grupa 4 de calificare UEFA Women’s Champions League echipele: Pärnu (EST) (marți, 23 august, de la ora 11:00), Breznica Pljevija (MNE) (joi, 25 august, de la ora 11:00) și Medyk Konin (POL) (duminică, 28 august, de la ora 17:00).

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.