Am încheiat prima parte a pregătirii pentru UEFA Women’s Champions League

”U” Olimpia Cluj se află la jumătatea pregătirii pentru noul sezon UEFA Women’s Champions League. După cantonamentul de la Zlatna, lotul a plecat într-un mini turneu prin Ungaria, unde a avut programate două meciuri amicale, unul cu MTK Hungaria – campioana Ungariei, iar al doilea cu Diósgyőri VTK – locul 3 în campionat și finalista Cupei Ungariei.

DSC_0459

Echipa a făcut două partide foarte bune, câteva greșeli individuale în apărare și lipsa clarității în fața porții stabilind scorul de 2-0 în favoarea lui MTK. Cu DVTK în schimb, jucătoarele ”U” Olimpiei Cluj au dominat total partida, au stat în jumătatea adversă, având ocazii după ocazii, câștigând la final cu scorul de 5-2. Golurile echipei noastre au fost marcate de Cassidy Benintente (min 18), Cristina Carp (min 28, 34, 83) și Phoenetia Browne.

„Am încheiat prima perioadă a pregătirilor pentru Champions League. Chiar dacă am întâmpinat unele dificultăți – accidentări, jucătoare cu examene – bacalaureat, admitere la facultate, de asemenea probleme cu viza pentru unele jucătoare, eu consider că ne-am pregătit foarte bine și cele două meciuri au arătat acest lucru și sunt foarte optimist pentru meciurile din Ucraina din UWCL. S-a văzut o lipsă de omogenitate mai ales în faza defensivă, dar eu cred că până la ora jocului, pentru că avem jucătoare de calitate, vom rezolva acest lucru. Pe plan ofensiv, am avut foarte multe ocazii de a marca, pe lângă cele cinci goluri, iar asta mă face să cred că avem o șansă reală de a ajunge în fazele eliminatorii ale acestei ediții de Champions League.

Foarte pozitiv pentru mine este faptul că jucătoarele noi care au venit s-au adaptat și integrat foarte repede, iar cele venite de la echipa a doua de asemenea s-au integrat în programul echipei și, chiar dacă e foarte greu să fie titulare acum, sunt jucătoare pe care ne vom baza și la nivel internațional într-un timp foarte scurt” a declarat la întoarcerea în țară antrenorul Mirel Albon.

DSC_0734

Lotul care a făcut deplasarea în Ungaria: Selena Babb, Szidonia Salamon, Lavinia Boandă, Cassidy Benintente, Teodora Meluță, Melinda Nagy, Mihaela Ciolacu, Andreea Voicu, Raluca Borodi, Mara Bâtea, Oana Negrea, Cristina Carp, Phoenetia Browne, Adela Iosif și Flaviana Negrea.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.