Patru puncte realizate de Romania in ultimele doua actiuni de calificare la EURO 2017

Cele doisprezece jucătoare de la Olimpia UT Cluj-Napoca convocate la Echipa Naționala pentru meciurile cu Ucraina și Albania din cadrul preliminariilor pentru EURO 2017 s-au întors la Cluj în această dimineață.

În cele două partide disputate, reprezentativa României a reușit să acumuleze patru puncte.

Astfel, după egalul 2-2 din Ucraina din 22 octombrie, tricolorele au reușit să câștige, ieri 27 octombrie, cu scor de neprezentare cu Albania (3-0).

Coroborat cu victoria Franței cu 3-0 în Ucraina, România urcă pe locul II în clasamentul grupei a 3-a, loc ce asigură în cel mai rău caz prezența în „barajul de calificare” la EURO 2017, din Olanda.

Jucătoarele românce au fost felicitate la sfârșitul partidei de Președintele FRF, Răzvan Burleanu, cel care le-a asigurat pe jucătoare ca vor avea parte de tot sprijinul său în drumul spre Turneu Final.

România: Oprea R – Corduneanu (83′ Olar C), Oprea O, Ficzay, Olar F – Bortan (55′ Giurgiu), Ciolacu, Vătafu – Voicu, Bâtea (72 Gorea), Lunca.

Antrenor: Albon Mirel (ROM)

Romania-Albania

Albania: Gjyli -Proto, Gjini, Bajraktari, Velaj (82′ Maliqi), Serenaj (C), Morina, Domi, Kurbogaj (46′ Gjegji), Franja (21′ Lipa), Doci.

Antrenor: Rraklli Altin (GER)

Pana la sfarsitul anului, romancele mai au de disputat un singur meci in cadrul Preliminariilor pentru EURO 2017, in 27 noiembrie in Grecia.

Romania - Albania -2

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.