Partide viitoare ale clubului Olimpia Cluj-Napoca

Tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României, desfășurată la sediul FRF și transmisă live pe pagina de facebook, a decis următorele dueluri: Navobi Iași – CSS Târgoviște şi Olimpia Cluj Napoca – Heniu Prundu Bărgăului.

1

Trebuie precizat că echipa din Iași a câştigat greu în ultima partidă a sferturilor de finală, la Timișoara, cu scorul de 2-1, dar prin prisma prestației avute și a rezultatelor înregistrate devine o candidată serioasă la accederea în finala competiției. Echipa ieșeană condusă de Adrian Ambrosie poate fi considerată revelația acestui început de an, deoarece a reușit să-și consolideze formula de echipă și să păstreze în lot jucătoare valoroase, iar convocarea Elenei Răduc la naționala României de senioare certifică activitatea profesionistă desfășurată la acest club.

De altfel, atât pentru formația din Bistrița – Năsăud, cât și pentru Navobi, participarea în faza semifinalelor reprezintă o premieră în istoria cluburilor și suntem convinși că evenimentul va fi marcat corespunzător prin prestația celor două echipe.
Pentru CSS Târgoviște nu este o premieră această participare, deoarece în ediția 2012-2013 a mai atins faza semifinalelor, însă certifică și în acest caz investiția corectă în junioare, CSS Târgoviște fiind de fapt o echipă care participă în mod constant în fazele superioare în toate competițiile dedicate fotbalului feminin.

2

Echipa noastră, Olimpia Cluj va întâlni în semifinale o formație motivată, care cu siguranță nu va scăpa nici această ocazie de a-și face publicitate pe seama clujencelor inclusiv prin articole comandate la ziare locale, dar pe care le asigurăm că partida de la Cluj va fi într-un spirit de fair play total atât din partea suporterilor cât și din partea jucătoarelor, fotbalul feminin din Cluj fiind unul de nivel European, fără tangență cu epoci de curând apuse.

3

Superliga și Liga 1
Duminică, 2 aprilie ambele echipe ale clubului Olimpia joacă în deplasare. În Superligă, Olimpia întâlnește începând cu ora 13:00 formația Independența Baia Mare, în timp ce în Liga 1, junioarele de la Olimpia 2 joacă de la ora 11 cu Sporting Lugas. Dacă la Baia Mare ne așteptăm la o reacție de orgoliu a baimărencelor după scorul fluviu din Cupa României, partida de la Lugas este interesantă în primul rând prin prisma formației pe care antrenorii o vor alinia, multe sportive din generația 2003 fiind vizate ca posibil convocate pentru această partidă.

Junioare
Înscrise în campionatul județean, junioarele mici ale clubului joacă în deplasare, vineri, de la ora 17:00, la Gilău în compania echipei de băieți Someșul Gilău.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.