Olimpicele mici au devenit mari

Astăzi a avut loc un moment frumos și important în viața clubului Olimpia Cluj-Napoca. Jucătoarele din generația 2001-2003, de la Olimpia 2, au făcut pasul către echipa mare, alături de Priscilla Hagan. Căpitanul echipei, Ioana Bortan, întoarsă din cantonamentul naționalei, le-a vizitat pe fete la antrenament pentru a le înmâna tricourile personalizate.

olimpia-1-cluj-napoca-featured

Jucătoarele care, începând cu returul sezonului 2017-2018, fac parte din lotul Olimpiei 1 sunt: Noémi Vincze (55), Adelina Rusu (22), Daria Răileanu (24), Bianca Borcean (2), Edvina Ciontoș (14), Roxana Mirea (8), Kincső Székely (25), Adela Iosif (15), Flaviana Negrea (19) și Ioana Bălăceanu (99) care, din păcate, din motive de sănătate nu a putut participa. Alături de ele se află Priscilla Hagan (18), iar sâmbătă se va alătura lotului și Ekaterina Ulasevich (91), cele două fiind transferate în această iarnă.

Le urăm mult succes în tricoul Olimpiei 1!

A fost un gest simbolic care marchează un moment important pentru Olimpia Cluj: jucătoarele tinere, care reprezintă viitorul clubului, au făcut pasul către echipa mare. Le urez bun venit alături de noi, cele mari, mult succes și sunt sigură că vom realiza lucruri frumoase împreună a declarat Ioana Bortan.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.