Olimpia continuă la Cluj pregătirea pentru grupele Champions League

Olimpia Cluj a avut un cantonament foarte reușit în Austria, atât în ceea ce privește antrenamentele, cât și meciurile de pregătire. Fetele s-au întors cu trei victorii în trei meciuri amicale, și anume:

  • ŽNK Pomurje – Olimpia Cluj 1-2 (au marcat Cristina Carp și Alexandra Lunca)
  • Olimpia Cluj – FC Südburgenland 4-0 (dublă Andreea Voicu și Alexandra Lunca)
  • Sturm Graz – Olimpia Cluj 0-1 (a marcat Hannah Leinert)

Cantonamentul din Austria a fost unul foarte bun, sunt mulțumit de fete, s-au comportat exemplar. Am terminat cu un joc foarte bun împotriva echipei Sturm Graz, am câștigat meritat după ce am condus meciul cap-coadă” spune antrenorul Marius Suller.

olimpia-cluj-antrenament

După lungul drum de întoarcere din Austria, jucătoarele s-au bucurat de o zi liberă, iar ieri au revenit pe gazon pentru a continua pregătirea pentru grupele Ligii, acolo unde urmează adevăratele meciuri și punctele sunt cele care contează la final. 

În ceea ce privește problemele medicale, avem una singură, entorsa Marei Bâtea a recidivat în ultimele zile. În rest, tot lotul este valid și așteptăm cu nerăbdare primul joc din Champions League” a mai spus Marius Suller.

Reamintim faptul că Olimpia Cluj evoluează în Grupa 2 a UEFA Women’s Champions League, meciurile urmând să se dispute la Cluj, după următorul program:

program Olimpia Cluj__

Foto: Diana Coltofean/Și fetele joacă fotbal

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.