Olimpia Cluj o întâlnește pe FC Rosengård în 16-imile Champions League

Astăzi a avut loc la sediul UEFA din Nyon tragerea la sorți a partidelor din cadrul 16-imilor UEFA Women’s Champions League. În urma tragerii, Olimpia Cluj o va întâlni pe FC Rosengård, vicecampioana Suediei, meciul tur disputându-se acasă, la Cluj, iar returul în deplasare. Meciurile se vor juca pe 4/5 și 11/12 octombrie 2017. 

FC Rosengård are 10 titluri de campioană și a fost vicecampioana Suediei de 11 ori. De asemenea, a câștigat și ultimele două ediții ale Cupei Suediei. Vara aceasta a pierdut jucătoare importante ca Marta sau Lieke Martens, dar le-a adus pe Anja Mittag,  Caroline Seger sau Jenna Hellstrom. 

Alin Cioban: Când am văzut rând pe rând că sunt trase pentru alte meciuri Lyon, Hjorring sau Wolfsburg, am știut că vor fi șanse. Vor fi două meciuri foarte grele, dar Olimpia are șansa ei. 

Ioana Bortan: Fotbalul este hazard! Este prima dată când jucăm împotriva lor, cu siguranță este una dintre echipele de top din Europa, dar vreau să cred până în ultima clipă în șansa noastră! Nu este ușor, chiar acum mă uitasem peste transferurile lor actuale, care le include pe Seger, Mittag sau Hellstrom, jucătoare de top european. Cu toate acestea, sunt mândră că avem șansa de a juca cu asemenea jucătoare și de a ne măsura forțele!

Partidele din 16-imile UEFA Women’s Champions League

16-imi

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.