Olimpia Cluj-Napoca își reîncepe activitatea sportivă în Superligă

Programul oficial de pregătire pentru jucătoarele de la Olimpia Cluj-Napoca se încheie în acest sfârșit de săptămână, odată cu partida amicală care va avea loc, sâmbătă, de la ora 15:00, la Baza Sportivă „Ardealul” din cartierul Someșeni Din Cluj-Napoca, în compania echipei Independența Baia Mare.

Programul oficial de pregătire pentru jucătoarele de la Olimpia Cluj-Napoca se încheie în acest sfârșit de săptămână, odată cu partida amicală care va avea loc, sâmbătă, de la ora 15:00, la Baza Sportivă „Ardealul” din cartierul Someșeni, din Cluj-Napoca, în compania echipei Independența Baia Mare.

Olimpia Cluj-Napoca (ROU) vs Heniu Prundu Bargaului (ROU)

După această partidă, 12 sportive ale clubului nostru, (Corduneanu, Giurgiu, Olar, Havriștiuc, Meluța, Tărășilă, Bortan, Vătafu, Voicu, Lunca, Bâtea și Ciolacu) vor face deplasarea la București în vederea susținerii unei partide amicale în compania naționalei Spaniei, pe data de 4 martie, de la ora 16:00, la Baza Sportivă de la Mogoșoaia. De la București, fetele vor pleca la Iași unde, duminică, 6 martie, va avea loc meciul din etapa a 11-a a Suprligii de fotbal feminin, prima etapă din 2016.

Fetele noastre au mai susținut anul acesta un meci amical, pe data de 12 februarie, în compania formației Heniu Prundu Bârgăului, scor 2-0, partida având loc tot la baza sportivă din Someșeni.

În ceea ce privește lotul nostru, clubul Olimpia Cluj-Napoca nu a achiziționat jucătoare în această perioadă, preferând să promoveze jucătoarele mai reprezentative de la echipa a doua, cum ar fi: Loredana Popa, Melinda Nagy, Dârle Georgiana și Cristina Carp.

La capitolul „plecări”, Olimpia Cluj-Napoca le-a transferat până la sfârșitul sezonului, cu titlu de împrumut, pe jucătoarele: Roxana Dinescu, la Heniu Prundu Bârgăului, iar Indrei Dariana, Desmerean Laura, David Marta și Grecu Diana, la Independența Baia Mare.

În acest moment sunt discuții pentru a perfecta un transfer și către clubul clujean Olimpic Star, deocamdată nefiind finalizată această acțiune.

„Jucătoarele împrumutate la Independența Baia Mare sunt jucătoare care au evoluat în general pentru echipa a doua, se apropie de finalul junioratului și vor avea șansa de a prinde prima echipă în sezonul viitor. Politica noastră de dezvoltare este ca la echipa a doua să avem jucătoare tinere, în special din generația 2000 și mai mici. Parteneriatul cu Independența ne avantajează deoarece oferă șansa acestor patru jucătoare de a evolua meci de meci în Superligă, de a-și asuma responsabilități și de a le forma ca lideri. Tehnicienii clubului vor monitoriza activitatea lor la clubul din Baia Mare și sper ca toate informațiile să fie în favoarea lor, să confirme prin prestațiile lor intenția noastră de a le include în vară pentru lotul de Champions League”, a declarat președintele executiv al clubului Olimpia Cluj-Napoca, Alin Cioban, legat de transferurile jucătoarelor la clubul Independența Baia Mare.

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.