Olimpia Cluj a legitimat două jucătoare din străinătate în ultima zi de transferuri

Olimpia Cluj a reușit în ultima zi de transferuri, 19 februarie, să legitimeze două jucătoare de valoare: Priscilla Hagan din Ghana și Ekaterina Ulasevich din Rusia.

olimpia-cluj-hagan-ulasevich

Priscilla Hagan împlinește în curând 22 de ani și evoluează pe postul de atacant. Vine de la FC Aire-Le-Lignon din Elveția și a mai jucat în trecut la Ghana Imigration Service, Locomotiva Brno Horní Heršpice și FC Blesses Ladies. Priscilla a ajuns deja la Cluj și de astăzi începe antrenamentele alături de echipă.

Ekaterina Ulasevich are 27 de ani, evoluează pe postul de portar și a jucat ultima oară în Turcia, la Beşiktaş. În trecut a mai jucat la Ryazan-VDV, Rossiyanka, Mordovochka și UOR-Zvezda. De asemenea, a evoluat sub culorile Rusiei pentru reprezentativa U17 și U19. Ekaterina va ajunge în România cel mai probabil în data de 10 martie.

„Olimpia Cluj este un nume important în Europa. Toate fetele de la echipa din Elveția știu multe lucruri despre Olimpia și chiar am văzut meciurile transmise live. Când aveam 15 ani, și eram cea mai bună jucătoare de la clubul meu din Ghana, am primit o invitație de la un agent din Europa pentru a veni în teste, inclusiv în România. Dar condiția era să avem 16 ani împliniți. Astfel au fost alte șase jucătoare selecționate, care acum joacă în țări importante din Europa” a declarat Priscilla Hagan.

priscilla-hagan-olimpia-cluj

„Am primit oferta Olimpiei prin intermediul agentului meu chiar vineri, 16 februarie, iar luni am și semnat. Mă bucură faptul că fosta mea echipă din Elveția a înțeles, a fost de acord cu transferul și acum sunt fericită că am ajuns aici. Mi-am dorit să fac performanță și acest lucru este mai presus de orice avantaj financiar. Din acest motiv am acceptat imediat propunerea.

Sunt pentru prima dată în România, totul este nou pentru mine, practic încep o nouă viață. Am fost foarte plăcut surprinsă când am fost așteptată la aeroport inclusiv de președintele clubului. Am văzut deja antrenamentul echipei a doua și m-am bucurat când fetele mici au venit la finalul antrenamentului să mă salute și să îmi ureze succes” a continuat Priscilla Hagan.

Mă bucur foarte mult că voi evolua la Olimpia Cluj. Sper că pot ajuta, voi da tot ce am mai bun pentru a-mi ajuta coechipierele și sper ca și ele să facă la fel. Abia aștept să ajung în România și să mă alătur lotului” a spus Ekaterina Ulasevich.

ekaterina-ulasevich-olimpia-cluj

Pe ambele jucătoare le-am monitorizat de ceva timp și erau în calculele noastre pentru transferurile din iunie, însă cluburile au ajuns la un acord încă din această iarnă, așa că le-am legitimat chiar în ultima zi. Priscilla Hagan, jucătoarea din Ghana, intră de astăzi în programul de pregătire al echipei, iar pentru Ekaterina așteptăm viza pentru România, deoarece în prezent se află la Moscova alături de familie. Cel mai probabil se va alătura echipei începând cu 10 martie. Sper să se integreze cât mai rapid și să confirme așteptările.

Vor urma și alte transferuri în iunie, însă până atunci dorim să evaluăm cât mai bine potențialul fiecăreia. Vrem să aducem întări la nivelul fiecărui compartiment. 

Sunt bucuros că am reușit să semnăm prelungirea contractului de sponsorizare cu BG Soft, astfel avem un buget minim asigurat pentru acest an. Avem astfel toate atuurile pentru un an propice performanței” a declarat președintele executiv al clubului, domnul Alin Cioban. 

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.