Olimpia Cluj a început pregătirea pentru Champions League

Ieri s-a reunit lotul Olimpiei Cluj la Baza „Ardealul” din Someșeni și a efectuat un prim antrenament în prezența presei, căreia îi mulțumim pe această cale.

Cu voie bună, dar concentrate și vizibil motivate, fetele au avut un antrenament de acomodare sub îndrumarea antrenorului Marius Suller, ele revenind pe gazon după o scurtă vacanță. De asemenea, acesta a fost primul antrenament al noilor jucătoare – Maria Gorea, Jillian McVicker și Hannah Leinert.

olimpia-cluj1

Înainte de antrenament, Marius Suller și noile jucătoare au făcut scurte declarații.

Marius Suller: Mi-am dorit foarte mult să duc echipa în Champions League și acum am ajuns aproape. Suntem la șase săptămâni depărtare, suntem conștienți de ceea ce ne așteaptă, sper că ne vom pregăti bine, sper că fetele care au venit ne vor ajuta. Am mare încredere că ne vom califica din această grupă echilibrată. Mă bucur mult că se joacă grupa la Cluj pe Cluj Arena, unde am trăit o experiență deosebită ca jucător și antrenor. Sperăm ca oamenii să vină să ne susțină, avem nevoie de aportul publicului și sper ca lucrurile să iasă bine.

Jillian McVicker: Sunt foarte încântată și recunoscătoare pentru oportunitatea de a veni la Olimpia Cluj și de a juca în Champions League. Această echipă a fost prima care m-a căutat, am știut că este o alegere foarte bună pentru mine, am o relație foarte bună cu Alin Cioban și Mirel Albon, sunt persoane extraordinare. Știam că Olimpia Cluj este cea mai bună echipă din România, a câștigat totul în ultimii ani și pentru mine este un lucru extraordinar să pot juca aici. Credeam că va fi destul de greu să mă acomodez, însă am întâlnit persoane foarte amabile, extraordinare, care au făcut totul să fie mult mai ușor și deja mă simt parte din echipă.

olimpia-cluj3

Hannah Leinert: Este o onoare să fiu aici, am auzit de Champions League încă din copilărie, și sunt foarte încântată. Am văzut echipa în câteva filmulețe, este una tehnică, sper să o pot ajuta și să ajungem mai departe decât au făcut-o sezonul trecut. Nu am știut foarte multe despre România, însă m-am documentat și am văzut cât de frumos este aici. Am fost primite foarte bine aici, asta ne ajută mult să ne acomodăm, cu fetele ne-am cunoscut de zece minute și sunt foarte drăguțe cu noi. Încercăm să învățăm puțină română ca să fie și mai ușor.

Maria Gorea: Pentru mine este un plus această trecere de la ASA Târgu Mureș la Olimpia Cluj, pot crește în valoare, o să jucăm meciuri tari. Sunt bucuroasă că domnul Alin m-a vrut la Olimpia. În Champions League am jucat și cu echipa din Mureș, eram mică atunci, nu cred că am realizat cât de importantă e competiția, dar acum știu cât de importantă e pentru echipă, pentru mine. Am emoții, dar vreau să mă pregătesc foarte bine pentru aceste meciuri, să fiu în formă și să câștigăm grupa! Acesta este obiectivul nostru!

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.