Olimpia câștigă și cel de-al doilea meci din Liga Campionilor

Olimpia câștigă și cel de-al doilea meci din grupa 5 UEFA Women’s Champions League împotriva campioanei Muntenegrului, WFC Ekonomist cu scorul de 6-1 (4-0).

În partida jucată la Sportni Park Beltinci, în 13.08.2015 de la ora 17:00 (18:00 ora României), antrenorul Mirel Albon a trimis din nou două debutante în teren.

Popa Loredana (16 ani) a debutat ca titulară în tricoul Olimpiei Cluj în Liga Campionilor și a descătușat echipa în minutul 39, marcând golul de 1-0.

DSC_0210                                        DSC_0238

Cealaltă debutantă este Roxana Dinescu, care a intrat după pauză în locul Loredanei Popa și a fost un real pericol pentru poarta muntenegrencelor.

Dacă în primul meci Corina Olar a marcat primul ei gol pentru Olimpia în Liga Campionilor, în al doilea meci a venit rândul Andreei Corduneanu să înscrie primul ei gol internațional în tricoul campioanei, în minutul 45+1.

Până la pauză, clujencele și-au mai adăugat doua goluri pe tabelă, prin autogolul lui Nedic și golul Andreei Voicu din minutul 45+3, intrând astfel la vestiare cu un binemeritat 4-0.

Ușor relaxate după pauză, olimpicele au fost surprinse cu „garda jos”, iar Ekonomist marchează primul gol în această ediție de UEFA Women’s Champions League, reducând din diferență.

La zece minute după primirea golului, antrenorul Albon Mirel introduce în teren golgeterul Superligii ediției trecute, Lunca Alexandra care nu s-a dezmințit nici de această dată și a marcat o dublă, stabilind scorul final de 6-1.

Potrivit site-ului UEFA, Olimpia a avut în această partidă 31 de ocazii, din care 11 pe cardul porții și 8 blocate.

statistica olimpia-ekonomist

Olimpia: Ganea – Corduneanu, Olar, Meluță (70′ Lunca), Giurgiu – Bortan – Bâtea, Vătafu, Ciolacu (65′ Tărășilă), Voicu – Popa (46′ Dinescu).

Ekonomist: Drezga – Nedic (78′ Miljanic), Minucovic, Goranovic (46′ Saranovic), Bozic – Vulic (46′ Bojat ), Mrkic, Vujicic, Lazarevic- Bojat, Krivokapic

Fiecare echipă a primit câte două avertismente din partea arbitrului spaniol Marta Frias Acedo:

Olimpia: Corduneanu (75′) și Vătafu (90+3′).

Ekonomist: Vujicic (41′) și Bozic (67′).

În celălalt meci din grupă, Pomurje a câștigat cu 2-1 împotriva lui Parnu, marcând golurile victoriei în ultimele 8 minute, după ce au fost conduse până în minutul 84 de estonience.

Cel mai important meci din grupă va avea loc duminică, 16 august de la ora 18:00 (ora României) tot pe stadionul din Beltinci, partidă în care se va hotărâ câștigătoarea grupei și implicit calificata în șaisprezecimi.

Olimpia se pregătește de acest meci din postura de lider al grupei, având un gol-averaj mai bun decât slovencele (9-1) și cu avantajul calificării și în urma unui eventual rezultat de egalitate.

Olimpia-ekonomist

© 2018 | AFC Universitatea Olimpia Cluj | Toate drepturile rezervate.